OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK: Šampion – Odranci

Naša članska ekipa bo to soboto krenila še na tretje gostovanje v tej sezoni. Varovanci trenerja Franca Cifra bodo to pot na resni preizkušnji, saj gostujejo pri ekipi Šampiona, na stadionu Olimp v Celju. Tokratni nasprotnik je tudi neposredni konkurent na trenutni lestvici, poseben izziv našim fantom pa bo tokrat predstavljala tudi igralna podlaga, saj bo obračun odigran na igrišču z umetno travo.

A preden pogledamo k sobotnemu obračunu, se ozrimo na tekmo 3.kroga pokala MNZ Lendava… V tem tekmovanju je naša ekipa v sredo na domači zelenici pričakala sosede iz Črenšovcev, ki v tej sezoni tekmujejo v Pomurski nogometni ligi. Naša ekipa je sicer obračun dobila z 2:1, a se je morala za napredovanje kar precej potruditi. Namreč sredi 15.minute je Graj izkoristil odbito žogo in Črenšovce popeljal v vodstvo. Odgovor naše ekipe je sledil sredi 34.minute, ko je Marcel Horvat izkoristil globinsko podajo in s strelom na oddaljenejšo vratnico zadel za izenačenje. Tekma se je dolgo časa “lomila”, do nove rezultatske spremembe pa je prišlo sredi 77.minuti, ko je Tadej Čuk zastreljal enajstmetrovko. Slednjo je sicer vratar Voroš ubranil, a Čuk je odbito žogo poslal v mrežo in naši ekipi priigral pot v nadaljevanje pokalnega tekmovanja.

To soboto pa ekipo torej čaka težko gostovanje. Trener Cifer bo tokrat lahko računal tudi na zadnjo okrepitev v moštvu, Luka Ciglarič je namreč pridobil pravico nastopa in bo v soboto lahko pomagal novim soigralcem. Upamo, da bo ekipa odigrala podjetneje, kot v sredo proti Črenšovcem, ko se ciferjevi varovanci niso posebej naigrali. Preizkušnja je pomembna tudi za nadaljnje dvoboje, ki sledijo. Umetna podlaga bo izziv, a s pravim pristopom lahko fantje tudi s tega gostovanja domov prinesejo vse tri točke. Da vejo in zmorejo… so že dokazali.

Zato vas vabimo, da si dvoboj ogledate v živo, 20-25 navijačem nudimo tudi brezplačni avtobusni prevoz na tekmo skupaj z igralci in strokovnim vodstvom. Štart avtobusa je izpred ŠRC Odranci to soboto ob 13.45 uri. Za vse ostale pa rezultat in dogajanje v živo na našem FB portalu.

#MiSmoOdranci

Pari 4.kroga – 14/15.09.19

Celje 14.09.19 ob 17.00
Šampion Odranci
Slovenske Konjice 14.09.19 ob 16.30
Dravinja Radgona
Podvinci 15.09.19 ob 16.30
Podvinci Kety Emmi Bistrica
Ljutomer 14.09.19 ob 16.30
Avto Rajh Ljutomer Veržej
Videm 15.09.19 ob 10.30
Videm pri Ptuju Korotan Prevalje
Zreče 14.09.19 ob 16.30
Zreče Šmartno 1928