OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK: Pred nami zanimivo gostovanje pri Polani!

Šesnajsterica ekip v Pomurski nogometni ligi bo ta konec tedna na delu četrtič v tej sezoni. Krog nam spet ponuja nekaj zanimivih dvobojev, a od teh bo definitivno najbolj izstopal obračun naše ekipe, ki bo gostovala v Veliki Polani. Pred nami je dvoboj, ki je v zadnjih sezonah prevzel primat derbija v tem tekmovanju. Dvoboj vseskozi ob zelenico privablja tudi lepo gledalcev, tokrat pa bo imel še posebno težo, saj si bosta na nasprotnih trenerskih klopeh stala nekdanja trenerska kolega v našem klubu Franc Cifer in Roman Gostan.

Ekipi sta v zadnjem krogu nalogi opravili povsem različno. Naša ekipa je z minimalno zmago ugnala Gančane, Polana pa je “vnovič” morala priznati premoč Olimpiji iz Dolge vasi, katero vodi nekdanji trener naše mladinske ekipe Aleš Zver.

Naša ekipa je imela proti Gančanom kljub prvotnim vzpodbudnim napovedim težave s sestavo kadra. Izven ekipe so tako zaradi poškodb ostali Sandi Sukič, kapetan Mitja Žerdin, tekmo je zaradi poškodbe mišice bil prisiljen izpustiti tudi Aleš Kalamar. Upamo, da bo vsaj kateri od omenjenih nared za nedeljski obračun. Polana je tekom tedna svojemu kadru dodala novo moč, saj je na posojo iz ND Beltinci prišel Žiga Hartman, mlajši brata našega štoperja Jana Hartmana.

Kljub dogajanju in izidom v zadnjem krogu tokratni obračun velja za “derbi kroga” in prepričani smo, da bodo gledalci to nedeljo v prireditvenem centru Poljana prišli na svoj račun.

Zato vabljeni na ogled derbija, ki se bo pričel v nedeljo ob 16.00. Ob ogledu tekme bo obvezno upoštevati vse trenutno veljavne odloke v zvezi s Covid-19.