OBČINA ODRANCI

Visok poraz proti Polani!

Nedeljski dvoboj v Veliki Polani je privabil 250 ljubiteljev nogometa, ki so spremljali zanesljivo zmago domače ekipe. Vratar Serec je moral v mrežo kar po 5 žog. Naša ekipa bo tokratno gostovanje v Veliki Polani kar se da najhitreje poslala v zaprašene arhive kot eno najslabših tekem zadnjih sezon. Tokrat je bilo preprosto preveč narobe, da bi se naša ekipa nadejala vsaj točke na gostovanju pri ekipi, katero s klopi vodi trener Roman Gostan. Domačini so prevladovali skozi vso srečanje, katero je bilo praktično odločeno že v prvih 20 minutah, ko je Serec že 4x krenil po žogo v svojo mrežo.

1:0 Koznicov (2.minuta)

Že v 2.minuti so domačini povedli. Žugelj je na sredini igrišča poslal podajo na desno stran, kjer je Sukič slabo posredoval, ali bolje rečeno zgrešil žogo, katera je prišla de neoviranega Koznicov-ega, ki je s strelom na oddaljenejšo vratnico prvič matiral Sereca za hitro domače vodstvo.

2:0 Samo Žalik (11.minuta)

Sredi 11.minute že 2:0. Žoga spet na desno stran polanskega napada, kjer je spet izpadel Sukič, po asistenci pa je Samo Žalik podvojil domače vodstvo.

V 15.minuti vendarle akcija naše ekipe. Po podaji Kocipra pa je Patrik Horvat zgolj nastreljal Šarugo, čeprav je bila situacija precej idealna za dosego zadetka. V 17.minuti je po prostem strelu Sreš s 25m meril čez gol.

3:0 Žugelj (18.minuta)

V 18.minuti pa sledi novo povišanje domačega vodstva. Žugelj je samostojno krenil proti Serecu, slednji mu je sicer prvi poskus ubranil, a je odbitek spet prišel do Žugelja, ki je žogo poslal v prazno mrežo za 3:0.

Žugelj je v 20.minuti spet krenil proti našemu golu, a je Suhač posredoval v zadnjem trenutku in preprečil novo obetavno situacijo za domačo ekipo.

4:0 Vori (21.minuta)

V 21.minuti najprej menjava naše klopi… Namesto Sreša na zelenico Ciglarič, a tudi to ne pomaga čisto nič, saj v isti minuti domačini še četrtič premagajo Sereca. Tokrat je po kotu na oddaljenejši vratnici najbolj spreten Vori, ki zadeva za 4:0.

V nadaljevanju prvega dela se goliada domačih vendarle umiri, a naša ekipa ne uspe spremeniti čisto nič. Napak v igri in skupek jalovih napadov je pač premalo za rezultatski približek.

 

V 2.polčasu se situacija na terenu bistveno ne spremeni. V 53.minuti Tompa po predložku Kalamarja meri mimo vrat, a že v naslednji minuti sledi nov zadetek v mreži naše ekipe.

5:0 Žugelj (54.minuta)

Žugelj spet krene v samostojni prodor in samostojno izigra celotno našo obrambo. Serec prvi poskus spet ubrani, odbitek pa vnovič pospravi v nebranjeno mrežo.

Žugelj v 60.minuti ostane spet sam, tokratni poskus mu Serec ubrani. V 66.minuti poskuša Žerdin po prostem strelu 20m od vrat Šaruge. Žoga krene mimo gola. Minuto pozneje poskuša še rezervist Marcel Horvat s strelom “na prvo” 20m od gola, a tudi ta strel krene mimo vrat.

Domačini seveda tekmo brez posebnih težav pripeljejo do konca in se veselijo visoke zmage nad našo ekipo, ki je bila tokrat povsem apatična, brez ideje in s kopico napak v igri. Zadevo bo vsekakor potrebno popraviti, že v nedeljo v ŠRC prihaja Veržej.