OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK: V Martjancih nadaljevati s predstavami zadnjih krogov

Nov konec tedna prinaša tudi novi igralni krog v PNL in sicer krog št.8. Naša ekipa bo v tokratnem krogu vnovič gostovala, tokrat pri ekipi Čarde v Martjancih, kjer bo lovila nov komplet točk. S trenutnim izplenom se varovanci trenerja Cifra še naprej držijo med najboljšo trojko v ligi, za vodilnim Ljutomerom zaostajajo zgolj točko.

Po porazu v Veliki Polani je naša ekipa uspeli ujeti pozitiven rezultatski ritem in nanizala tri zaporedne zmage, pri tem pa izdatno napolnila tudi mrežo nasprotnikov, v kateri je v zadnjih treh krogih končalo kar 19 žog. Zadnji skalp je naša ekipa prejšnjo nedeljo doma osvojila proti Puconcem, proti katerim se je srečanje končalo s 6:0.

Zmago v zadnjem krogu je zabeležil tudi tokratni nasprotnik naše ekipe, ekipa Čarde, ki je v Dolgi vasi na gostovanju slavila zmago z 0:3, kar jih je pripeljalo na trenutno 5.mesto na lestvici z zbranimi 12 točkami. V zadnji, prekinjeni sezoni se nasprotnika sicer nista uspela pomeriti, sta pa odigrali prvo prijateljsko tekmo v pripravah na to sezono. Zgodovina medsebojnih dvobojev pa je pestra.

Zaenkrat  v naši ekipi posebnih težav s poškodbami ni, tako, da bo lahko trener Cifer računal na večino razpoložljivih moči.

Vabljeni torej, da si to nedeljo srečanje med Čardo in Odranci ob 15.30 uri v Martjancih ogledate v živo, seveda ob upoštevanju vseh odlokov v zvezi s Covid-19.