OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK: Sosedski obračun v Črenšovcih

V 10.krogu PNL bo naša ekipa vnovič krenila na gostovanje in to streljaj od domačega nogometnega hrama. Gostovanje v Črenšovcih bo sila pomembne narave, saj lahko našo ekipo v primeru uspeha ohrani tik pod vrhom razpredelnice, v nasprotnem primeru pa tudi precej oddalji od samega vrha. Pred ekipo je torej naloga, ki jo bo potrebno vzeti skrajno resno, kajti v tovrstnih obračunih, kjer se nasprotnika dobro poznata, prostora za napake praktično ne sme biti.

V zadnjem krogu, ki ga je zaznamovalo težavno vreme in težki igralni pogoji, je naša ekipa odnesla “celo kožo”. Na domačem terenu so v izdihljajih tekme reševali točke proti Turnišču. V 1.delu igre je bila naša ekipa v zaostanku, a v nadaljevanju zaigrala bistveno bolje. Tekmo bi lahko rešila že bistveno prej, a jo je nato v zadnji minuti rednega dela. Za razliko od naše ekipe so Črenšovci remizirali v Dolgi vasi, kjer so podobno kot Ciferjevi varovanci zaostajali, a se naposled morali sprijazniti z osvojeno točko. A ekipa Črenšovec je v dosedanjem poteku prvenstva že pokazala, da je lahko predvsem na domači zelenici sila neugoden nasprotnik.

Je pa imela naša ekipa v zadnjih dveh krogih težave tudi s sestavo enajsterice. Ekipo so dodatne zdesetkale poškodbe in bolezni. Se pa v Črenšovcih v ekipo vrača Matej Vok, ki je odslužil kazen bonusa rumenih kartonov.

Vabilo velja torej v soboto, 16.10.2021 ob 15.00 v Črenšovce. Ob ogledu sosedskega obračuna bo potrebno upoštevanje vseh aktualnih odlokov v zvezi s Covid-19.