OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK: Zadnje jesensko dejanje doma, nasprotnik Hotiza

Klubi v Pomurski nogometni ligi bodo ta konec tedna dejavni enajstič v tej sezoni, predzadnjič to jesen, kar je sredi tedna uradno potrdila tudi MNZ M.Sobota, ki vodi tekmovanje v PNL. Naša ekipa se bo zadnjič to jesen pomerila pred domačo publiko. Nasproti našim fantom bo stala ekipa Hotize, ki z 9 točkami trenutno zaseda 10.mesto na razpredelnici.

Za obema nasprotnikoma je osvojen remi v zadnjem 10.krogu, ki je bil nasploh v znamenju delitev točk, saj si jih je razdelilo kar 5 parov. Nogometaši Hotize so doma remizirali proti Hungarikum Olimpiji, medtem, ko je naša ekipa v gosteh pri Črenšovcih pravtako remizirala in sicer z 2:2. Naša ekipa je spet slabo otvorila sosedski obračun, padla v hiter rezultatski zaostanek, katerega pa je hitro izničila, naposled v 1.polčasu povsem preobrnila rezultat, a v nadaljevanju spet prejela zadetek in se morala sprijazniti s točko proti sosedom, ki so se naši ekipi postavili nasproti precej odločno.

Ciferjevim varovancem sedaj v zadnjih 2 jesenskih krogih pravzaprav ne preostane drugega, kot, da s čimboljšima rezulatoma drži kar se da “vzdržno” razliko proti vodilnemu Ljutomeru, s katerim se bo udarila prihodnjo soboto za konec jesenskega dela. ta razlika trenutno znaša 6 točk, enako število točk, kot naša ekipa, ima tudi Polana.

Vsekakor bo potrebno nekaj dodati v sami igri, če želi ekipa prezimiti vsaj na mestih tik pod vrhom. Zadnja tekma to jesen pred domačo publiko bo to nedeljo s pričetkom ob 15.00 uri. Ogled tekme v skladu z veljavnimi odloki v zvezi s Covid-19. Vabljeni!