OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK: Odranci – Rakičan

Praznični konec tedna bo gledalcem v PNL postregel s 15.krogom, ki bo dal dokončne odločitve, kdo se bo boril med osmerico v ligi za prvaka in kdo v drugi osmerici, kjer se bodo klubi potegovali za obstanek v ligi. Neznank je še vedno kar veliko. Za 8 mesto kotirajo 4 klubi, a tudi ostali obračuni ne bodo nič kaj manjšega pomena, saj razvrstitev po 15.krogih odloči, kdo se bo boril s kom v štartu drugega dela lige in kdo bo več tekem odigral pred domačo publiko.

Naša ekipa si je na zadnjem gostovanju malce zakomplicirala situacijo. Po dobrem začetku in zmagi proti Tromejniku, se je četa trenerja Cifra “opekla” na zadnjem gostovanju v Radencih in ostala brez točk. Tako je v sobotnem obračunu proti Rakičanu prisiljena zmagati. Ob tem scenariju bi ob ugodnem razpletu v Polani (zmaga Tromejnika) končala 1.del prvenstva na 2.mestu. V primeru poraza in za našo ekipo neugodnem razpletu na drugih terenih pa bi lahko 1.del končala celo na 6.mestu. Vložek proti Rakičanu bo tako znatnega pomena in tri točke bi lahko prinesle veliko.

                             Foto: arhiv NK Odranci

Ekipa se je sicer v dveh uvodnih krogih, predvsem v Radencih imela veliko težav s sestavo enajsterice, kateri so botrovale poškodbe in tudi odsotnosti zaradi služb. Podobne težave ekipo tarejo že dobršen del priprav. Upamo, da bo v sobotnem obračunu ekipa uspela “pokrpati” svoje vrste in si zagotoviti pozitiven rezultat.

Na drugi strani gostje iz Rakičana spomladi beležijo dve visoki zmagi ob dejstvu, da so tako Dolgi vasi, kot tudi Križevcem nasuli vsakemu po 5 zadetkov. Rakičan je s tem varno v coni prve osmerice.

Vsled tega bo vsakršna podpora s tribun tudi tokrat močno dobrodošla. Srečanje 15.kroga bo zaradi velikonočnih praznikov odigrano v soboto ob 16.30 uri. VABLJENI K OGLEDU!!!