OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK: Odranci – Grad

S tekmami 16.kroga Pomurska nogometna liga vstopa v sistem “play off” in “play out”. Liga se bo torej razdelila na 2.dela, kjer se bo prvih 8.ekip po odigranih 15.krogih borilo za prvaka lige, preostalih 8 ekip pa za vstop v 1.PNL naslednjo sezono oz. sodelovanje v 2.PNL, ki se uvaja z naslednjo sezono. Naša ekipa je po 15.krogih 1.del prvenstva zaključila tik pod vrhom na 2.mestu, ko sta ji šla “na roko” poraza Čarde in Polane v 15.krogu. Tako bo to nedeljo v 1.tekmi play off-a naša ekipa moči prekrižala s 7-uvrščeno ekipo po 1.delu, ekipo Grada. Zaradi uvrstitve med prve štiri ekipe po 1.delu prvenstva ima naša ekipa v 16.krogu prednost domačega terena.

Prekinitev sodelovanja s trenerjem Francem Cifrom…

Sredi tega tedna se je vodstvo kluba sporazumno razšlo z glavnim trenerjem članske ekipe Francem Cifrom. Ekipo bo do nadaljnega treniral in vodil trener NŠ ZBOČ U15 in vodja nogometne šole NŠ ZBOČ in mlajših selekcij NK Odranci, Boštjan Graj. Graj bo tako ekipo s klopi vodil že na nedeljskem obračunu proti Grad-u.

    Franc Cifer ni več trener članske ekipe NK Odranci

 

Naša ekipa je z ekipo Grada moči prekrižala že v 6.krogu letošnje sezone in na tistem obračunu razen slabega uvoda v tekmo prikazala morebiti največ v jesenskem delu. Tekmo je namreč dobila z 1:4. Po hitro prejetem zadetku sredi 2.minute se je ekipa hitro pobrala in po zadetkih Marcela Horvata in Kalamarja že dobila 1.polčas z 1:2. Piko na i zmagi sta v nadaljevanju dodala Kalamar in Emruli. Tako Emruli, kot Ciglarič in Horvat so pozimi klub zapustili.

Sedaj se bo ekipa predstavniku iz Goričkega zoperstavila v povsem novi zasedbi, ki jo spomladi še naprej močno tarejo poškodbe. Upamo, da bodo fantje kljub odhodu glavnega trenerja in kljub vsem težavam s poškodbami vnovič strnili svoje vrste in se podobno kot jeseni zoperstavili ekipi Grada. Vsaka točka bo v “play off-u” še kako pomembnega značaja. Srečanje 16.kroga se bo v ŠRC Odranci pričelo v nedeljo ob 16.30 uri. VABLJENI K OGLEDU!!!