OBČINA ODRANCI

Boštjan Graj do izteka sezone trener članske ekipe, na praznik dela dvoboj v Gančanih

Konec tedna bo spet v znamenju praznikov in tudi tekem 17.kroga PNL. Našo ekipo na praznik dela, 01.05.2022 čaka prvo gostovanje v 2.delu tekmovanja in to pri ekipi Gančan.

Vodstvo kluba Boštjanu Graju zaupalo vodenje članske ekipe do izteka sezone…

Med tednom se je vodstvo kluba vnovič sestalo. Namen sestanka je bil izbor novega trenerja članske ekipe. Po prekinitvi sodelovanja s Ferijem Cifrom je ekipo na zadnjem dvoboju proti Gradu vodil Boštjan Graj. Vodstvo kluba se je soglasno odločilo, da Boštjanu Graju zaupa vodenje članske ekipe do izteka te sezone.

Boštjan Graj ostaja trener članske ekipe do izteka sezone                        2021/22 (foto: Jure Zauneker/vestnik.si)

Ekipi sta moči prekrižali že v jesenskem delu sezone, ko sta se na naši zelenici udarili v 3.krogu PNL. Minimalno zmago z 1:0 si je takrat priborila naša ekipa. Mož odločitve je bil takrat Mihael Suhač. Gančani so se že na tistem dvoboju izkazali za trdovratno zasedbo, ki lahko kaznuje vsako še tako majhno napako. Vložek na tokratnem obračunu bo še večji, saj se prvenstvo “dobesedno lomi” in prostora za napake praktično ni več.

Našo ekipo spet čaka zahtevna naloga. Zaradi bonusa kartonov ne bo Mateja Voka, se pa ekipa že skozi celotno pomlad bori s kadrovskimi težavami zaradi poškodb in drugih odsotnosti, kar ni noviteta. Je pa ekipa v zadnjem dvoboju proti Gradu pokazala karakter, da lahko kljub vsem spremljajočim dejavnikom še vedno obrne tekmo in stopi skupaj, ko je najbolj potrebno.

Upajmo, da bo karakter tudi na praznično nedeljo tisti pravi in, da se bomo lahko veselili novih treh točk, čeprav vemo, da je pred nami težko gostovanje. Obračun v Gančanih se bo v nedeljo pričel ob 17.00 uri.

VABLJENI K OGLEDU in NAVIJANJU!!