OBČINA ODRANCI

Zadnje dejanje sezone v Ljutomeru!

S sobotno tekmo zadnjega 22.kroga PNL se bo za našo ekipo dokončno zaključila sezona 2021/2022. Obračun proti prvaku lige, Ljutomeru bo sicer veljal za derbi kroga, a posebne rezultatske veljave tokrat ne bo imel. Ljutomerčani so si že pred časom zagotovili naslov prvaka, naša ekipa pa v prejšnjem krogu tudi dokočno 2.mesto. Ekipama torej ostaja zadnji medsebojni obračun, ki bo sicer bolj kot ne rivalskega pomena.

Za našo člansko ekipo je zahtevna prvenstvena pomlad, katero je zaznamovala menjava glavnega trenerja in predvsem obilica težav s sestavo enajsteric skozi ves spomladanski del. Ekipo so vseskozi načenjale poškodbe, službene odsotnosti, vsled tega so ekipi na pomoč priskočili tudi nekateri igralci iz “nogometnega pokoja” in s tem pokrpali kadrovsko luknjo. Kljub vsemu je v zadnjem obdobju ekipa osvojili dve pomembni zaporedni zmagi nad Polano in Rakičanom in si s tem priigrala končno 2.mesto.

Dvoboj med Ljutomerom in našo ekipo v jesenskem zadnjem krogu ni dal zmagovalca. Naši fantje so se takrat domačinom dobro upirali in dobili 1.del igre z golom Ciglariča, ki je klub pozimi zapustil. Obenem je ekipa imela še nekaj situacij za bistveno višjo prednost, a je v nadalevanju prejela zadetek za končno delitev točk, po drugi strani pa bi lahko ostala tudi praznih rok. Takrat je bilo tekmovalnega naboja veliko več, tokrat lov na točke ne bo imel tako izrazitega pomena. A prvenstvo je lepo končati z zmago, zato bodo varovanci trenerja Boštjana Graja skušali storiti vse, da s čim boljšim vtisom končajo težko sezono.

Obračun v Ljutomeru se bo pričel to soboto ob 17.00 uri, zato vas vabimo, da pridete še zadnjič v tej sezoni spremljate našo ekipo.