OBČINA ODRANCI

To soboto gostovanje v Veržeju!

Uvodni obračun spomladanskega dela PNL je naša članska ekipa pričela z zmago nad Gradom, za katero pa je naša ekipa morala pridno in trdo garati skozi vso srečanje. Naposled je ekipa vseeno vknjižila pomembne tri točke in s tem izpolnila cilj ob zaključku priprav, to je nadaljevati prvenstvo z zmago. Zadržala je trenutno 3.mesto na razpredelnici, saj sta nove tri točke vknjižila tako neposredni konkurent, Gančani, kot tudi vodilna Hotiza.

Žal je uvodna spomladanska zmaga terjala tudi svoj davek. Dan po tekmi je namreč prišla informacija, da si je stopalnico poškodoval novopečeni vezist v naši ekipi, Luka Hren, ter, da ga čaka dolgotrajnejše okrevanje. Ob dejstvu, da bo zaradi kartonov naslednji obračun “zgolj gledalec” Aleš Štornik in, da še nista povsem nared David in Luka Graj, je na gostovanju v Veržeju, ki sledi to soboto, pričakovati zdesetkano zasedbo Mitje Erniše.

Naši sogovorniki tekom priprav, Patrik Raduha, Niko Tompa, David Copot, Patrik Raduha, Ivo Balažic in po uvodnem spomladanskem prvenstvenem obračunu Aleš Štornik so v en glas poudarjali, da: “gremo tekmo, po tekmo cilju naproti”. Poškodbe so sestavni del nogometa in žal nikoli ne počivajo.

Naša ekipa se bo torej to soboto z vsemi razpoložljivimi močmi zoperstavila 14-uvrščeni ekipi prvenstva, ekipi Veržeja in od začrtanega cilja ne bo odstopala. Cilj so vse tri točke in čisto nič drugega. Zato velja vabilo v soboto, 01.04.2023 ob 16.00 uri na stadion Čistina v Veržeju, da si obračun 14.kroga PNL ogledamo in navijamo skupaj!

PARI 14.kroga PNL:

TUKAJ