OBČINA ODRANCI

Zaostali 11.krog PNL v Dobrovniku!

Dobra polovica klubov v Pomurski ligi je že zaključila z jesenskimi nastopi, 6 klubov pa ta konec tedna čakajo še tekme zaostalega 11.kroga. Naša ekipa bo tako po dveh tednih vnovič krenila v Dobrovnik, kjer slaba dva tedna nazaj namočeni teren ni omogočal nogometa. Našo ekipo torej čaka gostovanje pri domačinu, ki je v zadnjih krogih močno dvignil svojo formo. Varovanci trenerja Franca Cifra, ki je, preden je sedel na klop Dobrovnika, vodil prav našo ekipo, so prijetno presenečnje zadnjih krogov, saj so po slabem začetku prvenstva začeli pridno nabirati točke.

“Evforija” po derbiju s Čardo se je te dni nekoliko polegla. Derbi, na katerem se je naša ekipa spogledovala z zmago, se je naposled končal z remijem, s katerim naša ekipa še naprej diha za ovratnik Čardi. A točko v derbiju bo potrebno potrditi v Dobrovniku. Spodrsljaj je preprosto nesprejemljiv in v obračun bo potrebno kreniti z vso resnostjo in zanosom.

Zaostali obračun 11.kroga PNL se bo pričel to nedeljo, 19.11.2023 ob 14.00 na igrišču v Dobrovniku. Upamo na pozitiven zaključek jesenskega dela, zato vabljeni k ogledu.

Pari zaostalega 11.kroga: TUKAJ