OBČINA ODRANCI

Spomladanski prvenstveni uvod pri sosedih na Bistrici!

Dolgo pripravljalno obdobje zime je tudi za klubi Pomurske nogometne lige. Ta vikend se s tekmami 13.kroga nadaljuje prvenstvo, ki pa bo ostalo brez enega sodelujočega kluba. NK Dobrovnik je namreč pozimi izstopil iz tekmovanja. Po sklepu vodje tekmovanja so se točke ekipam, katere so proti Dobrovniku tekmo jeseni odigrale briše. Med njimi je tudi naša ekipa, ki je jesenski del prvenstva zaključila prav z zmago nad Dobrovnikom. V neposrednem vrhu lestvice, se praktično ne spremeni nič, je pa drugače v sredini razpredelnice.

Naša ekipa medtem zre proti nedeljskemu obračunu proti Bistrici, ki je bila pravcata popestritev lige v jesenskem delu sezone. Naši sosedje so z mlado ekipo odlično krmarili skozi jesen in pridno pobirali točke, ter si priigrali nastop med najboljšo osmerico lige tudi po prvem delu tekmovanja. Naša ekipa se je s sosedi jeseni pomeril že v pokalu Pivovarne Union, a sta ekipi zaradi silovitega naliva odigrali zgolj 50 minut obračuna, katerega je naposled za zeleno mizo dobila naša ekipa, saj je v trenutku prekinitve tekme tudi vodila.

Sedaj se bosta ekipi po kar dolgem obdobju vnovič srečali tudi v prvenstvu. Zaradi neposredne bližine in soseščine je pričakovati lepo število gledalcev in upamo samo lahko, da nedeljski praznik na Bistrici ne bo preveč skalilo vreme. 

Naša ekipa je imela na zadnjem pripravljalnem obračunu kar nekaj težav, kar se bolezni tiče. Nekateri igralci so bili prehlajeni, vsled tega sta generalko izpustila Hren in rezervni vratar Kutoš, medtem, ko je Tomas Vori stisnil zobe. Zaradi zvinjenega gležnja je manjkal tudi Žan Režonja, zaradi osebnih zadev novinec Andrej Lotrič, zaradi okrevanja po operaciji je kapetan Patrik Raduha šele začel s treningi.

A ekipa je pripravljena na nadaljevanje prvenstva. Nekatere pripravljalne tekme so izgledale dobro, nekatere spet povprečno, a v ekipi poudarjajo, da so dobro pripravljeni in željni dosege cilja, to je 1.mesto. Lov se nadaljuje že to nedeljo na Bistrici, zato ob 15.00 uri vabljeni na spomladanski uvod BISTRICA – ODRANCI!!

Pari 13.kroga PNL: TUKAJ