OBČINA ODRANCI

Za konec 1.dela prvenstva sosedski obračun v Črenšovcih

Naša članska ekipa bo tudi ta konec tedna na delu v sobotnem terminu. S krogom št.15 se zaključuje prvi del prvenstva in že v prihodnjem krogu se bo liga vnovič razdelila na dva dela. A še prej bo potrebno opraviti s tokratnim krogom, ki naši ekipi prinaša gostovanje v neposredno soseščino, k ekipi Črenšovec.

Sosedska klasika, kot bi temu lahko rekli sledi jutri ob 16.00. Naša ekipa s popotnico visoke zmage nad Radgono prejšnjo soboto, sosedje Črenšovci pa v sosedski dvoboj vstopajo po porazu v Gančanih. Boj za vstopnico, ki prinaša ligo za prvaka naslednjih 7 krogov bo tako sila pester.

Naša ekipa na gostovanje odhaja po nove tri točke. Le te bi še naprej ohranjevale priključek vodilni Čardi, ki doma gosti ekipo Tromejnika na tekmi, na kateri je kakšno presenečenje le malo mogoče. So pa bila za našo ekipo gostovanja v Črenšovcih vselej specifika. Ekipa se je večkrat mučila, svoje je dodal sosedski naboj, katerega bodo tokrat dodatno popestrile še kadrovske okrepitve sosedov pred spomladjo prav iz naše ekipe (Kuhar, Vinkovič, pred sezono še Kristjan Horvat). Tu je še trener Aleš Zver, dolgo časa tudi trener selekcij našega kluba. Prijatelji ob igrišču bodo jutri ob 16.00 uri tekmeci na zelenici.

Naša ekipa nima posebnih težav s kartoni, pri domačih bo zaradi bonusa kartonov zgolj med gledalci Florjan Törnar, tudi svoj čas igralec naše ekipe. Cilj naše ekipe mora ostati in je zmaga, ter nove točke.

VABLJENI torej jutri ob 16.00 v Črenšovcih. Vreme bo kot naročeno!

Pari 15.kroga PNL: TUKAJ