OBČINA ODRANCI

Mitja Erniša odstopil z mesta trenerja članske ekipe, njegov naslednik je DAMIR ČONTALA!

Sobotni nepričakovan remi proti Črenšovcem je bil povod za dogajanje v zadnjih dneh okrog članske ekipe. V nedeljo po sosedskem obračunu s Črenšovci je namreč odstop z mesta glavnega trenerja članske ekipe ponudil MITJA ERNIŠA. Vodstvo kluba je njegov odstop sprejelo, članska ekipa pa ostala brez glavnega trenerja.

“Prvenstvo ostaja še naprej odprto, vstopamo v 2.fazo tekmovanja in klub je odločen storiti vse, da doseže zastavljeni cilj pred prvenstvom, to je končno 1.mesto in vrnitev med tretjeligaško konkurenco”, so odločeni v vodstvu našega kluba…

Vodstvo kluba je bilo pred izzivom, kako kar se da najhitreje najti trenerja, ki bi ekipi dal dodatnega zagona in elana za zadnjo fazo prvenstva. V današnjih popoldanskih urah je vodstvo opravilo razgovor in sedaj tudi potrdilo, da na klop članske ekipe prihaja

DAMIR ČONTALA

DAMIR ČONTALA (foto: Vestnik.si)

Damir Čontala je prekmurskemu nogometu poznano trenersko ime, saj je nazadnje v 1.SNL vodil soboško Muro, katero je prevzel leta 2021 po odhodu Anteja Šimundže in z njo nanizal 17 zmag, 15 remijev in 13 porazov. Na klopi soboškega prvoligaša ga je zamenjal Dejan Grabić, Damir pa je prevzel vodenje mladinske šole pri soboškem prvoligašu, kjer je tudi nazadnje deloval. V preteklosti je že imel “opravka” z našo ekipo, saj je kot trener svoj čas vodil tudi ekipo Tromejnika iz Kuzme v takratni 3.SNL-vzhod.

Obe strani sta se dogovorili za sodelovanje do izteka sezone 2023/24 z možnostjo podaljšanja sodelovanja. Damir bo prvi trening z ekipo opravil jutri ob 17.30.

Verjamemo in seveda upamo, da bo ekipa z novim trenerjem uspela najti dodatno samozavest in agresivno krenila v 2.fazo prvenstva, v kateri jo že v nedeljo na domači zelenici čaka po prvem delu prvenstva sedmouvrščena ekipa Serdica Goričanka Kl.Šinko. 

Damirju želimo prisrčno dobrodošlico v Odrancih in mu želimo obilo uspeha pri vodenju članske ekipe!

Ob tej priložnosti se dosedanjemu trenerju MITJI ERNIŠI zahvaljujemo za vse, kar je prispeval in dal našemu klubu, ter mu želimo obilo uspeha v nadaljevanju trenerske kariere.

Foto: Vestnik.si