OBČINA ODRANCI

Sledi druga epizoda sosedskega obračuna Bistrica-Odranci!

Tako je nanesla situacija, da se bo naša ekipa proti Bistrici vnovič pomerila v 17.krogu PNL. Od zadnjega soočenja na Bistrici je minilo zgolj slab mesec dni. Takratni uvod v prvenstveno pomlad je takrat pospremilo nekaj več kot 300 gledalcev, kljub nenaklonjenemu vremenu, katero vseskozi kot naročeno vseskozi kazi čar sosedskega obračuna.

Od zadnjega obračuna obeh nasprotnikov se je predvsem v naši ekipi marsikaj spremenilo. Z novim trenerjem Damirjem Čontalo je ekipa zadnjo nedeljo nadigrala Serdico in z enakimi cilji odhaja tudi na nedeljsko gostovanje k sosedom. Čontala je že po nedeljski tekmi poudaril, da je zmaga nad Serdico dobro izhodišče za nadaljevanje, a je potrebno še nekaj stvari dodelati, da bodo povsem dozorele.Vrnitve v ekipo je bil vesel tudi kapetan Patrik Raduha, ki je povratek kronal z zadetkom.

Čeprav ekipa trenutno za dosego končnega cilja trenutno ni povsem odvisna od samega sebe, pa so načrti identični. V nedeljo bo na Bistrici čas za novo dokazovanje. Spomnimo… v spomladanskem uvodu se je ekipa dolgo mučila z domačini in jih načela šele v zadnji 10 minutah tekme, ter dvoboj dobila z goli Kokola in dvema Hrena.

V nedeljo sledi torej “nova epizoda” in VABLJENI, da se nam vnovič pridružite na Sr.Bistrici, kamor gremo po 3 točke. Žoga s sredine ob 16.30!

Pari 17.kroga PNL: TUKAJ