OBČINA ODRANCI

V nedeljo debi Damirja Čontale na domači zelenici proti Serdica-Goričanki!

Za našo člansko ekipo in vodstvom kluba so pestri dnevi po zaključenem 1.delu prvenstva PNL. Potem, ko se je po sobotnem remiju v Črenšovcih z mesta trenerja poslovil Mitja Erniša, je trenerske vajeti prevzel Damir Čontala. Slednjega čaka nedeljski debi pred domačo publiko v 16.krogu oz. 1.krogu 2.dela tekmovanja PNL proti Sedmouvrščeni ekipi Serdica-Goričanka.

V nedeljo sledi debi Damirja Čontale na klopi članske ekipe. Pri delu mu bosta pomagala Dejan Sreš in Boštjan Graj

Po torkovem spoznavanju z novim trenerjem, so igralci prvi trening pod vodstvom Čontale opravili v sredo. Do nedeljskega obračuna bodo skupaj opravili še dva treninga in nato krenili v 2.del prvenstva. Cilji ostajajo jasni- visoki in še zmeraj uresničljivi.

Prvi nasprotnik Čontale na domače klopi bo ekipa Serdica-Goričanka. Spomnimo… jeseni sta se ekipi pomerili v Serdici. “Mučno tekmo” je naposled dobila naša ekipa po zadetku Šinkeca in z minimalno zmago vknjižila 3 točke. Takrat se je ekipo precej mučila z domačini, ki so se organizirano branili skozi celotno tekmo in zaustavili skoraj vse nalete naše ekipe. Ekipa Serdice je dosegla najmanj zadetkov v med ekipami v ligi za prvaka, večino zmag so dosegali z minimalno razliko.

Naša ekipa je v prejšnjem krogu v vselej specifičnem sosedskem obračunu v Črenšovcih oddala dve točki napram Čardi. Močno je skrbela bleda predstava ekipe predvsem v 2.polčasu sosedskega obračuna. Prišla je sprememba na trenerski klopi, upamo, da bo nov veter prinesel rezultate in hkrati tudi bolj gledljivo igro ekipe. Z ekipo vse bolj intenzivno po operaciji trenira tudi kapetan Raduha, nekaj težav s poškodbo prepone ima še David Copot. Po poškodbo je nared tudi Žan Režonja.

Gremo naprej, prvenstvo je še naprej odprto. Prihajajo težje tekme, kjer bo marsikaj na preizkušnji. Začnemo pa torej v nedeljo ob 16.30 doma proti Serdici-Goričanki.!!

Pari 16.kroga PNL: TUKAJ