OBČINA ODRANCI

Medpraznična nedelja rezervirana za obračun z Gančani!

To nedeljo našo ekipo čaka nov prvenstveni obračun v PNL. V tokratnem 18.krogu bodo naši gostje nogometaši Gančan. Spomin na jesenski obračun v Gančanih je še živ in prav naši tokratni nasprotniki so pozneje poleg Črenšovev “krivec” za oddane točke naše ekipe napram Čardi.

Jesenski obračun je naša ekipa v Gančanih dobro pričela, hitro povedla z golom Vorija, nato pa “nerazumljivo” popustila v igri in domačinom dovolila popoln rezultatski preobrat, katerega je naposled uspel ublažiti Hren za končni remi 2:2. Je pa imela naša ekipa ob koncu obračuna še kar nekaj situacij tudi za končno zmago, a se bila naposled prisiljena sprijazniti zgolj s točko. Remi je bil boleč, v spomladanskem delu se je podobni scenarij zgodil še v Črenšovcih.

Tudi zadnji obračun na Bistrici je kar se rezultata tiče, dolgo “visel v zraku”. Naposled so varovanci Damirja Čontale z zmago odnesli celo kožo, domačini so prikazali neizprosno borbo proti naši ekipi, ki je sicer diktirala tekmo, a delala tudi napake. Res je tudi, da se je ekipa po prejetih zadetkih uspela ekspresno vračati z kontra zadetki. Trener Čontala je po tekmi poudarjal, da v igri še ni vse, kot bi si želel, ter, da je na tem potrebno delati naprej.

Sedaj prihajajo Gančani. Njihova popotnica z zadnjega kroga po visokem porazu proti Polani ni ravno najboljša, a vemo, kako je z obračuni med obema ekipama v preteklosti. Vselej trdo, ostro in brez taktiziranja. Skratka dvoboj na vse ali nič.

Naši ekipi igra samo zmaga, če želi ohraniti še vsaj teoretične možnosti v dvoboju za prvenstven naslov s Čardo. Zato torej vse poti v nedeljo ob 17.00 vodijo v ŠRC Odranci. VABLJENI!!

Pari 18.kroga PNL: TUKAJ