OBČINA ODRANCI

DAMIR ČONTALA na klopi članske ekipe tudi v prihodnji sezoni, nedeljski derbi najboljših te sezone v Martjancih z revialno noto!

Sezona 2023/24 v PNL počasi maha v slovo. Ekipe čaka zgolj še zadnji igralni krog, ki pa ne bo postregel z nobenimi končnimi odločitvami. Čarda je v nedeljo izkoristila “zaključno žogico” in z zmago nad Polano krog pred koncem potrdila naslov prvaka. Naše ekipe se tako še naprej drži sindrom “vedno drugi”. Kljub vsemu bomo v nedeljo v Martjancih spremljali derbi definitvno “najboljših” te sezone. Obe ekipi sta še naprej brez poraza, kar nazorno kaže o premoči pred konkurenco.

Še pred koncem sezone… DAMIR ČONTALA TRENER NK ODRANCI TUDI V PRIHODNJI SEZONI!!…

Misli so že usmerjene naprej. Vodstvo našega kluba se je že ob koncu te sezone ubadalo z vprašanjem glavnega trenerja za prihodnjo sezono. Dogovor z Damirjem Čontalo je bil namreč zgolj do konca aktualne sezone. Obe strani sta se te dni vnovič vsedli za isto mizo, pregledali storjeno in naposled sklenili dogovor o podaljšanju sodelovanja. DAMIR ČONTALA tako ostaja trener članske ekipe tudi v prihodnji sezoni! Obe strani sta zadovoljni ob podaljšanju dogovora, saj imata skupno vizijo glede članske ekipe v novi sezoni. Kot poudarjajo v vodstvu našega kluba, so zelo zadovoljni z delom trenerja Čontale.  Opaža se tudi zadovoljstvo znotraj igralskega kadra, kar je pravi recept za nadaljevanje sodelovanja.

Damir Čontala bo tudi v prihodnji sezoni s klopi vodil člansko ekipo

Glavni trener Damir Čontala je ob tem povedal: “Kljub nekaterim atraktivnim možnostim, ki so se mi odpirala, sem se odločil, da ostajam v Odrancih. V klubu sem prepoznal ambicioznost, delavnost, srednjeročno vizijo, ki me je tudi prepričala. Igralci so delavni, željni napredka, ter dviga nivoja igre na višjo raven. Ekipo želimo dodatno okrepiti, ter uresničiti cilj uvrstitve v 3.SNL Tudi v 3.SNL bi potem bili cilji zelo visoki, uvrstitev na vrh ali takoj pod vrhom razpredelnice.”

 

Nedeljski derbi v Martjancih ne bo odločal o ničemer….

Ekipo čaka še zadnje dejanje te sezone, gostovanje v Martjancih, pri aktualnem prvaku Čardi, za katero je neverjetna sezona. Rumeno-vijolični so tekom sezone oddali zgolj dve točki in to na derbiju proti naši ekipi proti koncu jesenskega dela sezone. A kljub dejstvu, da tekma rezultatsko ne bo odločala o ničemer, pa se bo na igrišču bil boj dveh daleč najboljših ekip sezone. Poraza zaenkrat ne pozna tudi naša ekipa, a ima proti Čardi 3 neodločene izide več. Redko se zgodi, ampak je tokrat zelo možno, da bo 2.mesto na lestvici v kateremkoli tekmovanju osvojila ekipa, ki skozi prvenstvo nikoli ni izgubila. Prepričani smo, da bo kljub znanemu dejstvu na razpredelnici to dvoboj najboljših in vsekakor derbi za gledalce. Zato Vas vabimo to nedeljo ob 16.30 uri v Martjance na zadnji obračun sezone ČARDA – ODRANCI