OBČINA ODRANCI

Sosedski obračun s Črenšovci še zadnji domači obračun te sezone!

Sobotni popoldan bo rezerviran za “reprizo” sosedskega obračuna s Črenšovci. Ekipi sta se pomlad že pomerili in razšle z neodločenih 1:1. Prav po tem obračunu je klop članske ekipe zapustil trener Mitja Erniša, nasledil ga je Damir Čontala.

Spomin na obračun v Črenšovcih je še živ, obračun, na katerem je naša ekipa pokazala eno, če ne, najslabših predstav te sezone in si že takrat močno priprla vratar boju za prvaka. Sedaj se bosta ekipi vnovič udarili, tokrat v našem športnem parku. 

Naša ekipa je še en remi zabeležila zadnjo nedeljo proti Polani. Sedaj jo v boju za prvaka drži res in samo zgolj še teorija. Pri tem se mora uresničiti, da naša ekipa dobi tako obračun proti Črenšovcem, kot tudi prihodnji teden proti Čardi, Čarda pa izgubi v nedeljo v Polani. A pustimo teorijo… Varovanci trenerja Čontale bodo najprej moči odmerili s Črenšovci. In tokrat z zares zdesetkano zasedbo. Derbi proti Polani je terjal visok davek. Zaradi kartonov bodo odsotni “prvotimci” Balažic, Hren in kapetan Raduha. Težje se je na obračunu s Polano poškodoval še Kos. V ekipo se vrača Nino Lorbek. Tudi nekateri ostali niso povsem zdravi. Čontalo tako z ekipo čaka “težka misija”, a vse se da, če je pravi pristop.

Zato so vse misli osredotočene zgolj in samo na sobotni obračun s Črenšovci. Pred domačo publiko kar se da na čim lepši način zaključiti domače prvenstvene tekme, potem pa kar bo, pač bo.

Vabljeni to soboto ob 17.00, po sobotnem delu turnirja ODRANCI OPEN 2024 na sosedski obračun ODRANCI – ČRENŠOVCI.

Pari 21.kroga PNL: TUKAJ