OBČINA ODRANCI

Brez točk tudi iz Kuzme, že v nedeljo doma proti Rakičanu

Dve zaporedni gostovanju v osrčju Goričkega bo naša ekipa poskušala čimprej pozabiti. Na tekmi v Gradu in Tromejniku je namreč pustila kar 6 točk in tako z vrha razpredelnice padla na 3.mesto. In, če je bila v Gradu od uspeha precej daleč, je tokrat v Kuzmi imela ob koncu veliko željo in bila zato kaznovana z novim porazom.

Tekmo je naša okrnjena zasedba pričela kar pogumno. V 3.minuti je predložek Raduhe z desne strani čez gol na oddaljenejši vratnici poslal Sreš, kljub ugodnemu položaju za zaključek akcije. V 18.minuti je predložek Seršena z desne strani poskušal v mrežo Prše spraviti Lovrec, a je bil naš vratar na mestu. V 21.minuti je Kuzma streljal s 25m. Žoga je bila s strani domačih deloma odbita in krenila mimo gola. V 29.minuti je Kotnik krenil v prodor po desni strani in akcijo zaključil s strelom, katerega je Prša spet ubranil. V 31.minuti je bil na nasprotni strani z desne strani spet nevaren Raduha, ki je uspel poslati predložek pred domača vrata, kjer je bil v lepi situaciji Vinkovič, a žogo poslal mimo domačega gola. 

1:0 Lovrec (39.minuta)

V 39.minuti so domačini krenili v napad po desni strani. Kotnik je poslal predložek pred gol. Žoga je bila odbita s strani Žugelja na oddaljenejšo vratnico, kjer je bil osamljen Lovrec in žogo poslal v nebranjen del mreže našega gola za domače vodstvo z 1:0.

Naša ekipa do izteka prvega polčasa rezultata ni uspela preobrniti in pri minimalnem vodstvu domačih sta ekipi krenili na odmor.

V nadaljevanju je naša ekipa odigrala kanček pogumneje in vse pogosteje prihajala pred vrata Šaferja. A akcije so se v večini končale z odbito žogo ali nepravim zaključkom.

1:1 Raduha (70.minuta)

V 70.minuti pa so se veselili tudi naši navijači. Oster predložek z leve strani je poslal Sreš in odlično našel Raduho, ki je z glavo žogo poslal čez Šaferja, ter svoji ekipi priigral kanček upanja za preobrat na dvoboju.

Nato je naša ekipa še dodatno pritisnila na domačo obrambo. Po drugi strani je v svoji obrambni liniji puščala tudi vse več prostora…

2:1 Pihler (84.minuta)

Kazen je prišla v 84.minuti. Domačini so spet kombinirali na levi strani in prišli tudi predložka. Naša obramba je krenila v prazno, z ozadja pa je na žogo naletel Pihler in jo poslal v mrežo, ter domačinom priigral pomembno vodstvo v sklepnih minutah obračuna.

3:1 Fašalek (86.minuta)

Praktično niti šok naše ekipe ni popustil in že je Prša moral tretjič po žogo v svojo mrežo. Tokrat kombinacija domačinov na robu kazenskega prostora naše ekipe. Sledil je strel, ki ga je naša obramba nekako blokirala, a je žoga našla prostega Fašaleka, kateremu ni bila težava zatresti nebranjenega dela mreže naše ekipe.

Misija Goričko je tako za to sezono za našo ekipo. Ostaja grenak priokus dveh porazov, ki pa kljub vsemu za našo ekipo v boju za prvaka še nista povsem usodna. Zato GLAVE GOR! V nedeljo sledi nova tekma, na domači zelenici proti Rakičanu. Huronski tempo tekem je za klubi, sledi pa finiš sezone. Zato v nedeljo ne glede na dva zaporedna poraza vabljeni pomagat naši ekipi.

D.Č.