OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK: “Sosedski El Classico” ODRANCI – LUŠT BELTINCI

Spored predzadnjega tretjeligaškega kroga za to sezono bo v celoti na sporedu to soboto. Vsa ostala srečanja pa bodo definitivno minila povsem v senci derbija med Odranci in Lušt Beltinci, ki se nam našem športnem parku obeta v poznem sobotnem popoldnevu. In spet lahko rečemo, da to spet ne bo zgolj derbi za prestiž, ampak je še naprej v igri veliko več. Tudi morebitno 1.mesto po koncu sezone, pa čeprav klube prihodnjo soboto čaka še zadnje dejanje te sezone.

Tako naša ekipa, kot tudi Lušt Beltinci sta še naprej v najboljši poziciji za končno titulo, čeprav se lahko ob določenem scenariju derbiju v igro spet vmeša tudi Polana.  Beltinčani so v sredini dobrih 16 minutah nogometa proti Gradu uspeli vknjižiti nove tri točke in se tako s prednostjo dveh spet vrnili na trenutni vrh lestvice. Zato v soboto lahko definitivno pričakujemo napet obračun za vsak košček naše zelenice.

Ekipi sta jeseni v Beltincih remizirali, čeprav je naši ekipi sredi drugega polčasa kazalo na veliko več, a sta se naposled obe strani morali zadovoljiti z delitvijo točk. Repriza slednjega bi bila tokrat bolj po godu našim sosedom, naša ekipa, če želi tudi v zadnjem krogu biti še v boju za prvaka, mora skorajda preprosto ta derbi dobiti.

Kakor na zelenici, tako tudi ob igrišču in na tribunah gre pričakovati pestro vzdušje.Oba stratega, prekaljena mačka, Jančar in Gabor, bosta razpolagala z najboljšimi enajstericami, kar jih razen poškodb trenutno premoreta. Zato je tudi nesmiselno pogrevati zgodovino in se poglabljati v dosedanju statistiko sosedskih derbijev… Prostora za spodrsljaj praktično ne bo.

Zato povabilo našim navijačem…. Bodite dvanajsti igralec naše ekipe! Slednja potrebuje podporo! Ne pozabite na navijaške šale in ostale rekvizite.

Pred derbijem pa naj velja še nasvet… priporočamo Vam, da se na derbi odpravite nekoliko prej, kot ponavadi in se s tem izognete gneči pri parkiranju in na vhodih v športni park.

SE VIDIMO in NAVIJAMO SKUPAJ!

MI SMO ODRANCI!

Pari 25.kroga 3.SNL-vzhod:

Datum Ura Tekma
19.05.18 17.30 Grad : Avto Rajh Ljutomer
19.05.18 17.30 ŠNK Radgona : Rakičan
19.05.18 17.30 Polana : Bogojina
19.05.18 17.30 Odranci : Lušt Beltinci
19.05.18 17.30 Čarda Martjanci : Hotiza
19.05.18 17.30 Črenšovci : Radenska Slatina
19.05.18 17.30 Turnišče : Tromejnik