OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK: Odranci – Grad

Pred dvema zaporednima gostovanjema, ki sledita prihodnja dve soboti, je pred našo ekipo še domači obračun. Tokrat bodo fantje moči odmerili z ekipo Grada, ki je v zadnjem krogu doma deklasirala naše sosede Črenšovce, s kar 5:0. Na krilih zmage z 0:3 nad Hotizo, tudi naša ekipa optimistično pričakuje nedeljski obračun, ki pa vsekakor ne bo lahek. Nasprotnik je namreč star znanec naše ekipe, povrhu vsega pa zasedba, ki jo vodi trener Bogdan Črnko tudi v tej sezoni cilja na visoka mesta.

Naša ekipa je po dveh zaporednih prvenstvenih remijih dvakrat v nekaj dneh uspela premagati Hotizo. Najprej v četrtkovem pokalnem obračunu, ko je trener Cifer dodobra premešal karte v začetni enajsterici in nato še v nedeljo v prvenstvenem obračunu. Nove točke so bile sila dobrodošle po dveh remijih.

David Vinkovič in soigralci po nove točke proti Gradu

Nedeljski obračun bo vsekakor zanimiv, saj si bosta nasproti stali ekipi z nekaj sila zanimivimi imeni v svojih igralskih kadrih. Kaznovanih ni, v naši ekipi po nedeljski odsotnosti vnovič pričakujemo kapetana Jerebica in psihomotorja te ekipe, Dejana Sreša. Oba bosta skupaj s svojimi soigralci lovila nove tri točke, katere so domači gledalci malce pogrešali dva in tri kroge nazaj.

Seveda je nekaj tudi na nas, dragi naši navijači, da ekipo podpremo v nedeljskem dvoboju, na katerem bo okroglo usnje s sredine štartalo ob 16.00! Vsi si želimo novih točk in čim boljše poptnice pred dvema zaporednima gostovanjema v Črenšovcih in Ljutomeru. Zato v nedeljo ob 16.00 vabljeni k navijanju!!!!

#MI SMO ODRANCI

Pari 6. kroga – 22 in 23.09.18

Ljutomer 22.09.18 ob 16.00
Avto Rajh Ljutomer Črenšovci
Odranci 23.09.18 ob 16.00
Odranci Grad
Velika Polana 23.09.18 ob 16.00
Polana Hotiza
Tromejnik 23.09.18 ob 16.00
Tromejnik – Kuzma Veržej
Turnišče 23.09.18 ob 16.00
Turnišče Radgona