OBČINA ODRANCI

Pomembne točke iz Črenšovec!

Gostovanje, katero je močno začinilo spomladanski del prejšnje sezone, se je tokrat za našo ekipo izteklo kar dobro. Ne moremo sicer govoriti o blesteči predstavi naših fantov, a tokrat so bile v prvi vrsti pomembne točke, katerih si je ekipa in tudi nemalo naših navijačev po drugem zaporednem remiju na domači zelenici kakopak najbolj želelo. Kljub vetrovnemu sobotnemu popoldnevu je sobotni sosedski obračun v Črenšovcih pospremilo okrog 400 ljubiteljev nogometa.

Naša ekipa je resneje v lov na nove točke krenila sredi 16.minute, ko si je lepo priložnost po dolgi podaji v prostor pripravil Lukač, ki je v konici napada zamenjal poškodovanega Vinkoviča. Domači vratar je strel ubranil s pomočjo prečnika. Minuto pozneje se je Sreš v kombinaciji z Lukačom znašel iz oči v oči z domačim čuvajem mreže, a je slednji preprečil vodstvo naše ekipe.

0:1 Sreš (23.minuta)- enajstmetrovka

Sredi 23.minute je naša ekipa, natančneje Dejan Sreš, kombinirala na robu domačega kazenskega prostora. Pri tem je bil Sreš s strani domače obrambe nepravilno zaustavljen, sodnik Mežnar pa je takoj pokazal na belo točko. Odgovornost je prevzel kar sam Sreš in matiral domačega vratarja za vodstvo naše ekipe z 0:1.

Zadetek Sreša iz 11m (VIDEO)

Sreš je vnovič nevarno zapretil sredi 36.minute, ko je domači vratar z roko igral izven svojega kazenskega prostora. Prosti strel zaradi poznejšega prekrška je Sreš dobro odmeril na oddaljenejšo vratnico, Božek pa je imel pri tem veliko dela. Pri minimalnem vodstvu naše ekipe se je pozneje končal tudi prvi polčas.

Foto: Pomurec.com

Nadaljevanje je prineslo še mirnejšo sliko na zelenici. V 60.minuti je Kalamar z 20m streljal čez gol. 20 minut pozneje je Krauthaker na nasprotni strani z 20m ogrel prste Prše, a nič resnega pri obrambi našega vratarja.

0:2 Kalamar (90.minuta)

Na drugi zadetek so dodobra prevetreni gledalci morali čakati vse do 90.minute. Čuk je poslal podajo s kota, pri tem pa je bil najbolje postavljen Kalamar in z glavo zadel za končnih 0:2.

 

Naša ekipa je tako na gostovanju vknjižila še tretjo zmago, medtem, ko ima iz domačih tekem zaenkrat izkupiček 5 točk. Prihodnjo soboto ekipa odhaja na novo gostovanje, ki bo v tem trenutku veljalo za derbi kroga. Ljutomer ima namreč na 2.mestu 2 točki več od naše ekipe. O tem pa več v četrtkovem napovedniku…

#MI SMO ODRANCI

D.Č.

Več fotografij na Pomurec.com: TUKAJ