OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK: Avto Rajh Ljutomer – Odranci

Jutri nas v Ljutomeru čaka verjetno eden najzanimivejših dvobojev tega trenutka na tretjeligaškem vzhodu. Naša ekipa se bo zoperstavila domači ekipi in poskušala še bolj začiniti boj za sam vrh razpredelnice, katerega zaenkrat zasedajo povratniki z drugoligaške konkurence, ekipa Veržeja. Tako Ljutomer, kot tudi naša ekipa še ne poznata poraza, zato je v sobotnem popoldnevu pričakovati zanimiv obračun, morebiti tudi taktičnega.

Ekipi sta sicer stara znanca tretjeligaških terenov, čeprav sta kadra obeh klubov dodobra premešana, napram zadnjim sezonam. Ljutomerčani so se po dobrem štartu v sezono hitro znašli na vrhu razpredelnice, kateremu naša ekipa ob treh remijih zaenkrat gleda še v hrbet, a s povsem ulovljivo točkovno razliko. Poraz enih in drugih na tako zvanem derbiju kroga sicer verjetno še ne bo usoden, a bi lahko močno vplival na nadaljevanje prvenstva.

Trener Cifer bo tokrat najverjetneje razpolagal z vsemi razpoložljivimi igralci. Po rahli poškodbi je v kadru spet za pričakovati “prvo violino” modrega napada, Davida Vinkoviča.

Razlogov je torej veliko, da jutri ob 15.30 pridemo v športni park Ljutomer in skupaj lovimo tako želeno zmago. Podpora s tribun bo naši ekipi še kako prišla prav. Se vidimo!

#MI SMO ODRANCI

pari 8.kroga – 16/07.10.18

Ljutomer 06.10.18 ob 15.30
Avto Rajh Ljutomer Odranci
Velika Polana 07.10.18 ob 15.30
Polana Črenšovci
Tromejnik 07.10.18 ob 15.30
Tromejnik – Kuzma Grad
Turnišče 07.10.18 ob 15.30
Turnišče Hotiza
Gornja Radgona 06.10.18 ob 15.30
Radgona Veržej