OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK: Odranci – Tromejnik

S tokratnim 10.krogom se pričenja druga tretjina letošnjega tretjeligaškega prvenstva. Za konec 1.dela tekmovanja je naša ekipa doma doživela bridek poraz proti Polani. Slednji je bil boleč, a čas teče naprej. Potrebno se je osredotočiti na nove obračune, ki prihajajo. Jeseni jih bo namreč še kar nekaj in možno je vse.

Še drugič to jesen bo naša ekipa moči prekrižala z ekipo Tromejnika. Dvoboj teh dveh nasprotnikov se je odigral v 1.krogu, na katerem je naposled zanesljivo slavila naša ekipa in v mrežo domačinov pospravila kar 4 zadetke in to vse v 2.polčasu. Domačega vratarja so premagali Čuk, Vinkovič iz 11m, Sreš, ter naposled še Lukač. Začetek prvenstva je bil torej odličen, a so se pozneje karte nekoliko premešale.

Varovanci trenerja Cifra v dosedanjih 9 krogih nanizali 5 zmag, 4 remije in naposled izgubili proti Polani. Žal najbolj “skeli” statistika na domačem terenu, kjer je ekipa v štirih tekmah enkrat zmagala, dvakrat remizirala in bila dvakrat poražena, za razliko od tega ima v gosteh kar 4 zmage in en remi, poraza na “tujih” tleh ne pozna.

Pa prezrimo statistiko in se posvetimo dejstvom. Ve se, kje bo ekipa v nadaljevanju morala najbolj delati… Dejstvo je, da bo potrebno popraviti izkupiček pred domačimi gledalci. Priložnost za to, se ponuja kar sama. Poraz ali remi v nedeljskem dvoboju proti Tromejniku absolutno ne pride v poštev. Vsaka “šola” nekaj stane in če se iz poraza nekaj naučiš, potem ti ni žal slednjega davka. Upamo, da je ekipa skozi ta teden iznašla formulo, kako razveseliti domače navijače na nedeljskem dvoboju in predvsem, kako si priigrati nove točke. Na nas pa je, da jo podpremo in v nedeljo navijamo za našo ekipo. Konec koncev je to naša ekipa, naši fantje, ki zastopajo naš klub.

Zato vabilo velja v športni park, tokrat ob 15.00 uri!!!

#MI SMO ODRANCI

Pari 10.kroga – 20/21.10.18

Ljutomer 20.10.18 ob 15.00
Avto Rajh Ljutomer Polana
Odranci 21.10.18 ob 15.00
Odranci Tromejnik – Kuzma
Črenšovci 20.10.18 ob 15.00
Črenšovci Turnišče
Grad 21.10.18 ob 15.00
Grad Radgona
Hotiza 21.10.18 ob 15.00
Hotiza Veržej