OBČINA ODRANCI

Zmaga nad Tromejnikom!

Tokratna vetrovna nedelja je v športni park privabila kakih 150 pogumnežev, ki so bolj kot ne premraženi spremljali obračun 10.kroga 3.SNL-vzhod, v katerem je naša ekipa še drugič to jesen moči odmerila s Tromejnikom. Naša ekipa je slavila tudi tokrat, čeprav se je na trenutke spet “mučila”. Rezultat je dober, igra bolj kot ne povprečna.

1:0 Pihler (13.minuta)

Toda že v uvodnih minutah je naša ekipa prišla do prednosti. Tekla je 13.minuta, ko je Kalamar pobegnil po desni strani. Sledil je oster predložek, katerega je obramba gostov sicer izbila, a zgolj na noge Pihlerju, ki je žogo tik ob desni vratnici pospravil v mrežo, ter svoji ekipi zagotovil pomembno prednost.

Gostje so sicer poskušali odgovoriti sredi 16 minute, je Prša strel Andrejeka s 16m uspel ubraniti. V 20.minuti je Casar izvedel prosti strel z 25m, vratar Zrim je imel precej dela. Kalamar je še enkrat “udaril” v 25.minuti, vnovični predložek je bil spet odbit, to pot do Casarja, ki je akcijo zaključil s strelom, a mu je veselje ob povišanju vodstva preprečila vratnica.

1:1 Rok Bokan (26.minuta)

Minuto pozneje pa hiter protinapad gostov, ki je dobil epilog z globinsko podajo v prazen prostor Roku Bokanu na desno stran, njegov strel pa je končal za hrbtom Prše na oddaljenejši vratnici. Rezultat je bil poravnan in se je obdržal vse do izteka rednega dela. Omeniti velja še to, da je trener Cifer že v začetku obračuna bil prisiljen v menjavo Suhača, ki je tožil za bolečinami v kolenu. Zamenjal ga je Car.

2:1 Casar (49.minuta)

V samem uvodu v 2.polčas pa je naša ekipa prišla še do drugega zadetka. Tokrat je Pihler poslal predložek iz kota na drugo vratnico. Casar je najprej poskušal z glavo, gostje so izbili oz. bolje rečeno Casarju vrnili žogo, slednji pa je z udarcem “iz prve” žogo zabil v mrežo za povišanje vodstva naše ekipe na 2:1.

V 67.minuti je po predložku Pihlerja z glavo mimo vrat udaril Kalamar, za konce pa je še rezervist Patrik Horvat po podaji Nina Kocipra z leve strani z glavo dobro meril, a je vratar Zrim posredoval s pomočjo prečke in preprečil še tretji zadetek naše ekipe.

Naposled je ostalo pri rezultatu z 49.minute in naša ekipa je dosegla 2 zmago na obračunih na domači zelenici. Naslednji nasprotnik- Turnišče v gosteh.

D.Č.