OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK: Veržej-Odranci

Konec tedna, ki ga bo zaznamovalo nazdravljanje godu sv. Martina bo zapolnjen tudi z nogometnim dogajanjem. Na sporedu so tekme 13.kroga 3.SNL-vzhod, v katerem pričakujemo kar dva derbija neposrednih konkurentov na vrhu razpredelnice. Prvi izmed teh bo odigran prav v Veržeju, kjer bodo gostje člani naše ekipe. Drugi derbi se bo dan pozneje odigral v Gradu, kjer bo gostoval Ljutomer.

Tako za Veržejem, kot tudi našo ekipo je pester 12.krog. Veržej je z igralcem manj bil neuspešen v Črenšovcih, kjer se je moral sprijazniti z drugim zaporednim porazom. Naša ekipa se je iz “brezna”, v katerega je proti Radgoni zapadla sredi 81.minute reševala v pičli minuti. Tako hitrih preobratov je v nogometu malo, a se pojavljajo. Davek prejšnjega kroga sta plačala Vidovič pri Veržeju in Patrik Horvat v naši ekipi, katera bosta zaradi rdečega kartona tokrat zgolj gledalca.

Spomnimo na remi v začetku septembra v ŠRC Odrancih… Takrat je naša ekipa prejela hiter zadetek Vajde že v 5.minuti, a imela v nadaljevanju celi spekter zrelih priložnosti za popoln rezultatski preobrat, a izkoristila zgolj eno. Patrik Horvat je v 89.minuti zadel za delitev točk, smo pa na prvem obračunu obeh nasprotnikov v tej sezoni spremljali všečen nogomet obeh ekip.

Sedaj je stanje vendarle malce drugačno. Čeprav sta ekipi še naprej soseda na lestvici, imata za sabo precej različen razplet dosedanjega poteka tekmovanja. O favoritih nima smisla razpredati, je pa dejstvo, da bo naša ekipa na veržejski “Čistini” igrala po precej letih. Spomini na veržejsko zelenico v osrčju gozda in zraven reke Mure so različni… od grenkih porazov, do sladkih zmag. Če bi tokrat ostalo pri slednji, bi takoj podpisali. Upamo na dober razplet jutrišnjega dogajanja v Veržeju ob 13.30!!!

VABLJENI NAVIJAT!

#MI SMO ODRANCI

Pari 13.kroga – 10/11.11.18

Grad 11.11.18 ob 13.30
Grad Avto Rajh Ljutomer
Hotiza 11.11.18 ob 13.30
Hotiza Črenšovci
Veržej 10.11.18 ob 13.30
Veržej Odranci
Gornja Radgona 10.11.18 ob 13.30
Radgona Polana
Turnišče 11.11.18 ob 13.30
Turnišče Tromejnik – Kuzma