OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK: Odranci – Hotiza

Dvoboj med Odranci in Hotizo bo že tretji to jesen. Dvakrat je bila na gostovanju uspešna naša ekipa. Če izvzamemo tisto tesno zmago v pokalu MNZ Lendava, je v prvenstvnem obračunu ekipa slavila z 0:3. Aleš Kalamar je zadel za vodstvo v 29.minuti, na povišanje vodstva pa so gledalci morali čakati vse do 79.minuti, ko je prišel zadetek Vinkoviča, ob koncu pa še potrditev zmage prek Amadeja Legena.

V tem času se je pri obeh taborih vseeno marsikaj spremenilo. Naša ekipa je zapadla v “mini rezultatsko krizo”, saj je sledil domači remi proti Gradu, katerega sta presekala dve zmagi v Črenšovcih in Ljutomeru, ter nato domači poraz proti Polani. Potem se je razen remija v Turnišču naša ekipa spet pobrala, pa čeprav v igri ni vselej blestela, po 13.krogih deli 1.mesto skupaj z ekipo Grada. Hotiza medtem zaseda 8.mesto, zbrali pa so 10 točk. A če temu dodamo dejstvo, da so predvsem Gradu, kakor tudi Črenšovcem zadnjo nedeljo dodobra načeli “potrpljenje”, vemo, da gre za solidnega nasprotnika, ki bi lahko imel ob drugačnem spletu okoliščin tudi bistveno več točk in bil uvrščen bistveno višje.

Domače strokovno vodstvo bo tokrat pogrešalo Patrika Horvata, ki še naprej služi kazen rdečega kartona proti Radgoni, kakor tudi “robustnega” Mateja Voka, ki si je v Veržeju prislužili četrti karton rumene barve in s tem izpolnil bonus kartonov. A ekipa je že dokazala, da je s pravim pristopom prav vsak igralec nadomestljiv.

Za konec domačih obračunov v jesenskem delu bi bilo vsekakor lepo oz. odlično, da bi temu sledila še zmaga pred domačimi gledalci. Konec koncev je poleg tega v igri tudi ohranitev vodilne pozicije. Razlogov je torej veliko, da ste v nedeljo z nami. Verjamo, da bo kosilo tokrat prej na mizi, saj žoga s sredine štarta že ob 13.00 uri! Vabljeni v našo družbo!

 

Pari 14.kroga – 17/18.11.18

Ljutomer 17.11.18 ob 13.00
Avto Rajh Ljutomer Turnišče
Tromejnik 18.11.18 ob 13.00
Tromejnik – Kuzma Radgona
Velika Polana 18.11.18 ob 13.00
Polana Veržej
Odranci 18.11.18 ob 13.00
Odranci Hotiza
Črenšovci 17.11.18 ob 13.00
Črenšovci Grad