OBČINA ODRANCI

PRIJATELJSKE TEKME: Strelsko uspešni proti Güssingu, brez golov v Slovenski Bistrici

Zadnji teden je naša članska ekipa opravila s kar dvema prijateljskima tekmama. V torek, 12.02.2019 je s kar 5:0 premagala avstrijski SV Güssing, medtem, ko je v soboto v Slovenski Bistrici remizirala s tamkajšnjim tretjeligašem.

ODRANCI – SV GÜSSING 5:0 (4:0)

Strelci: Kalamar (18), Legen (35), Vinkovič (38), Čuk (41), Tompa (58)

 

KETTY EMMI BISTRICA – ODRANCI 0:0 (0:0)

                                                           Prizor z začetka tekme proti SV Güssing

Za našo ekipo so tako štiri opravljene prijateljske tekme, priprave na nadaljevanje sezone pa so še naprej v polnem teku. V torkovih večernih urah je ekipa predvsem rezultatsko odlično opravila z avstrijskim nižjeligašem. Zadetki Kalamarja, Legena, Vinkoviča in Čuka so že v prvem delu potrdili zmagovalca na igrišču z umetno travo v M.Soboti. Končni rezultat je v nadaljevanju postavil Tompa. Ekipa sicer v igri ni toliko blestela, koliko je bila strelsko uspešna.

V sobotni prijateljski tekmi se ji je v Slovenski Bistrici zoperstavila domača ekipa, ki zaseda 3.mesto v 3.SNL-sever in ima spomladi še vse možnosti tudi za naslov prvaka. Srečanje je bilo dokaz, da sta se merila sila enakovredna nasprotnika. Oba vratarja sta imela kar nekaj dela, mreže pa so tudi po 90.minutah obmirovale. Za našo ekipo je to prvi pripravljalni remi, bolj kot to pa je še naprej v ospredju fizična priprava in piljenje taktik za nadaljevanje prvenstva.

Ta konec tedna ekipo čaka spet dvojni spored prijateljskih tekem. V petkovih večernih urah bodo na igrišču z umetno travo v Lendavi moči pomerili z drugoligašem Nafto 1903, v nedeljo v popoldanskih urah  pa predvidoma na domači zelenici še z ekipo NŠ Mura U19.