OBČINA ODRANCI

PRIJATELJSKE TEKME: Zadnji vikend dva visoka poraza!

Zadnji konec tedna je naša članska ekipa odigrala kar dva prijateljska obračuna, ki pa sta postregla z dvema visokima porazom. V petkovih večernih urah v soji žarometov ekipa ni uspela “parirati” lendavskemu drugoligašu Nafti 1903, proti kateremu je sicer dvoboj začela z vodilnim zadetkom, v nedeljo pa je ekipa bila v še bolj podrejenem položaju proti razigrani Muri U19.

NAFTA 1903 – ODRANCI 8:1 (3:1)

Strelci: Grabant 2x, Bizjak, Balasz, Maleševič, Ploj, Paku; Vinkovič

Športni park Lendava

Petek, 22.02.2019 ob 18.00

Tekma zaprta za javnost

Glavni sodnik: Pintarič Zlatko (Črenšovci)

 

Postava Odranci:

Prša, Jerebic, Copot, Suhač, Meznarič, Vok, Legen, Lebar, Čuk, Horvat P., Vinkovič

Igrali so še:

Kavaš V., Kociper, Sreš, Horvat B.

TRENER: Franc Cifer

Nekako najmočnejši nasprotnik naše ekipe v tem pripravljalnem ciklusu se je na domači zelenici izkazal za zares dobrega. Srečanje med lendavskim drugoligašem je dodobra zaznamovalo vetrovno vreme, ki je precej krojilo potek tekme. Naša ekipa je obračun pričela precej dobro in po podaji iz kota z glavo sredi 12.minute povedla z golom Vinkoviča. Toda nadaljne minute so bile povsem lendavske. Od 20.minute naprej so domačini v 1.polčasu 3x premagali Pršo in odšli na odmor pri rezultatu 3:1. Nadaljevanje je bilo še bolj v domeni domačinov. Naši ekipi je v zvezni vrsti precej težav povzročal Roland Paku, ki je domiselno zaposloval svoje soigralce, ki so s pridom polnili mrežo našega gola in kaj hitro je bila lendavska prednost in naposled rezultat 8:1. Eno lepo priložnost si je v nadaljevanju priigrala tudi naša ekipa, a je Patrik Horvat stresel “zgolj” prečnik. Trener Cifer je dal priložnost vsem razpoložljivim igralcem, tekmo pa so izpustili Tompa (poškodba), Kalamar (poškodba), Kociper Nino in Luka Pihler.

NŠ MURA U19 – ODRANCI 9:1 (5:1)

Strelec Odranci: Vinkovič

 

Igrišče z umetno travo v Murski Soboti

Nedelja, 24.02.2019 ob 14.00

Gledalcev: 50

 

Postava Odranci:

Prša, Suhač, Copot, Meznarič, Legen, Vok, Čuk, Lebar, Sreš, Pihler, Vinkovič

Igrali so še:

Kavaš V., Kociper, Horvat B

TRENER: Franc Cifer

Nedeljski obračun v Murski Soboti proti mladincem Mure je prinesel še drugi visok poraz v zadnjem vikendu. Tokrat je bila naša ekipa še za odtenek bolj kadrovsko zdesetkana, na igrišču pa v precej podrejenem položaju proti razigranim mladincem Mure, ki so pridno polnili mrežo našega gola. Edini zadetek za našo ekipo je sredi 1.polčasa s strelom pod prečnik prispeval Vinkovič, kar pa je bilo praktično tudi vse, kar je ekipa prikazala v tokratni tekmi, razen morebiti nekaj situacij, kjer pa ni prišlo do pravega zaključka akcij. Na tokratnem obračunu so manjkali Tompa, Kalamar (poškodba), Jerebic (služba), Kociper Nino in Horvat Patrik.

Do začetka nadaljevanja prvenstva ekipo čaka še en prijateljski obračun. V nedeljo 03.03.2019 ob 14.00 uri bodo prvič v tem letu na domačem stadionu moči odmerili s predstavnikom 3.SNL-sever, ekipo Simer Šampiona.