OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK: Grad – Odranci

Ta konec tedna pa gre zares. Po dobrem mesecu in nekaj dneh zimskih priprav se nadaljuje tekmovanje v 3.SNL-vzhod. Naša ekipa tako kot ostale zaključuje obdobje preizkušanja taktik in vseh ostalih elementov, saj bodo od tega konca tedna pa vse tja do začetka junija v igri spet zgolj in samo prvenstvene točke. In že za sam uvod naše fante čaka zahtevno gostovanje in neposredni derbi za 1.mesto proti ekipi Grada. Skratka težka in zahtevna naloga, ki pa ni misija nemogoče.

Za ekipo je pripravljalno obdobje, ki je vsebovalo veliko treningov in tudi 7 prijateljskih tekem. Izkupiček so bile 3 zmage, en remi in trije visoki porazi ob koncu pripravljalnega obdobja. A to je preteklost in treba je pogumno in z dvignjeno glavo zreti v prihodnost.

Trenerju Cifru bodo na nedeljskem derbiju na razpolago vsi razpoložljivi igralci, razen Patrika Horvata, ki mora odslužiti še eno tekmo zaradi rdečega kartona, dvig forme Niko-la Tompe pa je žal v pripravah zaustavila težka poškodba. Po krajših odsotnostih v ekipi v nedeljo spet pričakujemo Aleša Kalamarja, Amadeja Legena in Nino-ja Kocipra.

Jeseni sta si nasprotnika že enkrat stala nasproti in v športnem parku v Odrancih remizirala. Tekma se je “lomila” v 2.polčasu, ko je našo ekipo v vodstvo popeljal David Vinkovič sredi 71.minute, a je Buček Huber v 92.minuti poskrbel za delitev točk.

Dejstvo je, da so trije visoki pripravljalni porazi vnesli nekaj psihološkega nemira v ekipo, a predvsem na tem elementu bodo fantje morali postoriti vse potrebno do nedeljskega derbija. Zato vabimo vse naše navijače, da se v nedeljo ob 15.30 pridružite ekipi na derbiju in da skupaj držimo pesti za čim boljši rezultat.

Pari 15.kroga – 09/10.03.19

Črenšovci 09.03.19 ob 15.30
Črenšovci Avto Rajh Ljutomer
Grad 10.03.19 ob 15.30
Grad Odranci
Hotiza 10.03.19 ob 15.30
Hotiza Polana
Veržej 09.03.19 ob 15.30
Veržej Tromejnik – Kuzma
Gornja Radgona 09.03.19 ob 15.30
Radgona Turnišče