OBČINA ODRANCI

Črenšovci premagani še drugič v tej sezoni!

Po derbiju v Gradu je naša ekipa na domači zelenici zadnjo nedeljo pričakala sosede iz Črenšovcev in se v prvi uradni tekmi v tem letu predstavila tudi pred domačo publiko. Naposled je bilo po tekmi več veselja prav v našem taboru. Naš rojak, Borut Raduha je moral po žogo v svojo mrežo trikrat, kar je bilo dovolj za novo prvenstveno zmago naših fantov, kljub ne preveč bleščeči predstavi.

Tekmo je sicer močno krojil tudi veter, priložnosti pa je bilo bore malo. Čeprav je naša ekipa večino prvega dela igre imela več od igre, pa smo prvo resnejšo priložnost zabeležili pri gostih. Sredi 36.minute je Krauthaker ogrel Pršo s strelom s 16m. V 40.minuti je Virag po prostem strelu z 20m meril čez gol.

1:0 Legen (40.minuta)

V 40.minuti je Pihler poslal podajo iz kota. Žoga je bila odbita do Legena. Slednji pa jo je atraktivno z volejem poslal za hrbet Raduhe in naša ekipa je povedla z 1:0 in s tem dobila tudi prvi del igre.

V nadaljevanju je bila situacija na igrišču precej podobna prvi polovici tekme. V 49.minuti je po kotu na oddaljenejši vratnici Kalamar sprožil mimo vrat. V 57.minuti je proti golu gostov po levi strani krenil Pihler, a je Raduha poskus ubranil. 

2:0 Pihler (60.minuta)

Sredi 60.minute pa je naša ekipa podvojila svoje vodstvo. Ponovno po levi strani je krenil Pihler in za razliko od 57.minute tokrat žogo poslal mimo Raduhe za rezultat 2:0.

3:0 Pihler (84.minuta)

Sredi 84.minute je Pihler zadel še drugič na obračunu. Tokrat je bila večina akcije delo rezervista Dejana Sreša, ki je na levi strani preigral kar dva nasprotna igralca in s podajo lepo našel Pihlerja, kateri je podajo pretvoril v zadetek za končnih 3:0.

S tem naša ekipa še naprej drži 1.mesto, že to nedeljo pa bo drugič zapored igrala pred domačo publiko, v tokratnem derbiju kroga pa v goste prihaja drugouvrščena ekipa Ljutomera.

D.Č.

#MI SMO ODRANCI