OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK: Odranci – Avto Rajh Ljutomer

To nedeljo sledi še druga zaporedna domača tekma naše članske ekipe pred domačo publiko. In to ne bo kakršenkoli obračun, ampak dvoboj dveh ekip na samem vrhu tretjeligaške razpredelnice. Naša ekipa vodilno pozicijo drži še iz jesenskega dela tekmovanja, drugo mesto si je Ljutomer priboril z dvema zmagama v nadaljevanju prvenstva. Obračun lahko veliko odloča. V primeru zmage bi se naša ekipa še dodatno odlepila od zasledovalcev, v primeru poraza pa bi bile ekipe spet sila izenačene na vrhu. Seveda domači navijači strmimo k prvemu in upamo, da se bomo tudi v nedeljo veselili vseh treh točk.

Oba nasprotnika sta v prejšnjem krogu zabeležila zmagi. Ljutomerčani so se kar namučili z ekipo Radgone, podobno epizodo je naša ekipa doživljala tudi v 1.polčasu doma proti Črenšovcem, a naposled kljub temu, da z igro ni navdušila, postavila vse na svoje mesto.

Naša ekipa je dobila tudi medsebojni obračun s prleškim predstavnikom že sredi jesenskega dela, ko je slavila z 0:2 z goloma Pihlerja in Lukača (slednji je naš klub pozimi zapustil op.p).

Tokratni dvoboj bo imel še dodatno težino. Upamo, da bo ekipi spet lahko pomagal mož odločitve na uvodnem spomladanskem obračunu, Blaž Lebar, ki do prejšnje nedelje še ni pozdravil poškodbe gležnja, trener Cifer pa je prejšnjo nedeljo preudarno predčasno na klop potegnil Vinkoviča in Kalamarja, ki sta se sredi priprav ubadala s poškodbami.

Zato Vas vabimo tudi to nedeljo, da v čim večjem številu pomaga te naši ekipi do želenega uspeha, žoga s sredine krene ob 15.30! VABLJENI!!!

Pari 17.kroga – 23/24.03.19

Odranci 24.03.19 ob 15.30
Odranci Avto Rajh Ljutomer
Črenšovci 23.03.19 ob 15.30
Črenšovci Polana
Grad 24.03.19 ob 15.30
Grad Tromejnik – Kuzma
Hotiza 24.03.19 ob 15.30
Hotiza Turnišče
Veržej 23.03.19 ob 15.30
Veržej Radgona