OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK: Polana – Odranci

Obračuni 18.kroga 3.SNL-vzhod nam bodo ponudili zadnje tekme v drugi tretjini prvenstva. V nadaljevanju se bo prvenstvo nadaljevalo po sistemu “zadrge”, kjer bo v 19.krogu imelo pet prvouvrščenih ekip prednost domačega kroga. Še prej pa torej tekme 18.kroga, med njimi pa eden najzanimivejših dvobojev tega kroga. Naša ekipa se bo namreč po dveh domačih tekmah odpravila na gostovanje in to k ekipi, ki ji je kot edino v jesenskem delu prvenstva in do sedaj nasploh prizadejala poraz. To je ekipa Polane.

Jesenski obračun je naša ekipa dobro začela in hitro povedla z zadetkom Pihlerja, nato pa sta Marcel Horvat in z dvema zadetkoma Andrej Žugelj, nedolgo nazaj še član našega kluba, zrežirala preobrat in zmago Polane. To je bil edini poraz varovancev trenerja Cifra v dosedanjem poteku prvenstva. Ekipi sta spomladansko nadaljevanje prvenstva pričeli precej različno. Polana beleži zmago in dva poraza, naša ekipa pa dve zmagi in remi. Se pa je v zadnjih sezonah med obema kluboma pojavilo rivalstvo, zato so tudi medsebojni dvoboji na zelenici vselej tesni in nepredvidljivi.

Trener Cifer upa, da bo tokrat lahko računal tudi Blaža Lebarja, ki zaradi poškodbe gležnja ni mogel igrati na derbiju proti Ljutomeru, štab Polane bo vsekakor pogrešal kaznovanega Jakšiča. Bodo pa tu drugi, ki bodo obračunu dali svoj pečat in prepričani smo, privabili lepo število obiskovalcev na nedeljski obračun.

Cilj naše ekipe ostaja nespremenjen. Torej lov na tri točke, s katerimi bi lahko pogumno vstopili v zadnjo periodo prvenstva. Zato Vas, dragi navijači vabilo v nedeljo, 31.03.2019 ob 16.00 v Veliko Polano. “Vreme je naročeno”, vse ostalo pa bo prinesel dvoboj na igrišču. VABLJENI!!!

Pari 18.kroga – 30/31.03.19

Ljutomer 30.03.19 ob 16.00
Avto Rajh Ljutomer Veržej
Gornja Radgona 30.03.19 ob 16.00
Radgona Hotiza
Turnišče 31.03.19 ob 16.00
Turnišče Grad
Tromejnik 31.03.19 ob 16.00
Tromejnik – Kuzma Črenšovci
Velika Polana 31.03.19 ob 16.00
Polana Odranci