OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK: Odranci – Radgona

Ta konec tedna se prvenstvo 3.SNL-vzhod nadaljujejo s prvim krogom v 3.periodi prvenstva. Razvrstitev na lestvici, na kateri naša ekipa še naprej zaseda 1.mesto je poskrbela, da bo nasprotnik naše ekip v uvodnem krogu tretje tretjine prvenstva ekipa Radgona. S slednjimi so se varovanci trenerja Cifra v tej sezoni srečali že dvakrat. V uvodnem delu prvenstva so se na gostovanju v največjem sejemskem mestu v Sloveniji morali zadovoljiti s točko, ko so domačini izničili zadetek Vinkoviča. Še bolj “živčno” tekmo smo spremljali na revanši v Odrancih, kjer je naša ekipa najprej ostala brez izključenega Patrika Horvata, gostje pa so v 81.minuti povedli z golom Adama. V izdihljajih tekme sta za popoln preobrat in zmage naše ekipe poskrbela Vinkovič in Pihler.

Sedaj ekipi čaka še tretji medsebojni dvoboj v tej sezoni, na lestvici pa ju loči celih 31 točk. To sicer ne pomeni veliko, saj moramo priznati, da smo z ekipo Radgone imeli v tej sezoni obakrat kar precej težav. Čeprav gostje prihajajo zaradi kazni proti Hotizi kadrovsko oslabljeni, pa še zdaleč niso za podcenjevati. Naša ekipa bo sicer nastopala v popolni postavi in poskušala popraviti izgubljeno zadnjo nedeljo v Veliki Polani, kjer sicer ni igrala pretirano slabo, a imela precej malo sreče, ter se morala sprijazniti z drugim prvenstvenim porazom in to spet proti Polani.

Upajmo, da bodo varovanci trenerja Cifra to pot igro proti Ljutomeru in Polani pretvorili tudi v zadetke, ki bi prinesli pomembne tri točke pred nadaljevanjem prvenstva. Predvsem Grad je naši ekipi trenutno dobesedno “za ovratnikom”. Upajmo, da jim bo uspelo, zato vas vabimo v športni park to nedeljo spet pol ure pozneje, kot prejšnjo nedeljo, torej ob 16.30. VABLJENI !!

Pari 19.kroga – 06/07.04.19

Odranci 07.04.19 ob 16.30
Odranci Radgona
Grad 07.04.19 ob 16.30
Grad Hotiza
Ljutomer 06.04.19 ob 16.30
Avto Rajh Ljutomer Tromejnik – Kuzma
Velika Polana 07.04.19 ob 16.30
Polana Turnišče
Veržej 06.04.19 ob 16.30
Veržej Črenšovci