OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK: Odranci – Tromejnik

Krog št. 22 v 3.SNL-vzhod bo praznično obarvan in v celoti odigran v sobotnem popoldnevu. Varovanci trenerja Franca Cifra se bodo tokrat pred domačo publiko še tretjič v tej sezoni zoperstavili ekipi Tromejnika iz Kuzme, proti ekipi, katero so fantje v tej sezoni že dvakrat premagali.

V vročem avgustovskem popoldnevu je bila naša ekipa na Kuzmi v samem prvenstvenem uvodu boljša s kar 0:4. Za uvodno zmago so takrat v polno merili Čuk, Sreš, Vinkovič in naposled še Lukač, ki je medtem že nekdanji član našega kluba. Drugače in tesneje je bilo sredi jeseni doma, ko je naša ekipa hitro povedla prek Pihlerja, za izenačenje je zadel Bokan, zmago pa naši ekipi zagotovil še en izmed “nekdanjih” članov ekipe, Aljaž Casar. Sedaj torej moštvi čaka tretji obračun.

Naša ekipa je v zadnjem krogu “gladko” slavila na Hotizi, čeprav bi lahko zmaga bila še višja. Tromejnik, na čelu s trenerjem Štefanom Škaperjem, ki je z našo ekipo v nekih drugih časih že osvojil naslov tretjeligaškega prvaka, je bil brez moči proti Gradu. Ampak vsekakor tudi tokratni obračun velja vzeti skrajno resno.

Trener Cifer bo najverjetneje spet lahko računal na usluge Tadej-a Čuk-a, ki se je zadnja dva tedna ubadal s poškodbo mišice, ostalih težav kar se poškodb tiče, praktično ni. Upajmo, da bo ekipa uspela v svojem cilju, torej doseči zmago. Z nekoliko kompaktnejšo, čvrsto in še malce napadalnejšo igro bi zraven tega zadovoljila tudi najzahtevnejši del svoje publike. Cilj je torej jasen- nove tri točke pred končnico prvenstva, ki bo očitno vse prej, kot nezanimiva.

Dobimo se v športnem parku- jutri ob 16.30!

Pari 21.kroga – 20.04.19

Gornja Radgona 20.04.19 ob 16.30
Radgona Hotiza
Odranci 20.04.19 ob 16.30
Odranci Tromejnik – Kuzma
Grad 20.04.19 ob 16.30
Grad Turnišče
Ljutomer 20.04.19 ob 16.30
Avto Rajh Ljutomer Črenšovci
Velika Polana 20.04.19 ob 16.30
Polana Veržej