OBČINA ODRANCI

Še tretjič v tej sezoni zmaga nad Tromejnikom!

Za nami je obračun 21.kroga 3.SNL-V med našo ekipo in gosti iz Tromejnika. V tokratnem prazničnem sobotnem obračunu je naša ekipa precej zanesljivo dobila še tretji neposredni dvoboj z ekipo iz Kuzme. Za nekaj nervoze je resda poskrbel Rok Bokan in Tromejnik z dvema zadetkoma skorajda vrnil v igro, a so naši fantje hitro našli odgovor na to in tekmo uspešno z novo zmago pripeljali do konca.

1:0 Vok (21.minuta)

Vodilni zadetek je naša ekipa dosegla sredi 21.minute, ko je Vok krenil v solo prodor proti golu gostov. Akcijo je zaključil s strelom z leve in premagal vratarja Maučeca za vodstvo z 1:0. 

1:1 Bokan Rok (23.minuta)

Toda vodstvo naše ekipe je bilo kratkotrajno. Že v 23.minuti je Bokan Rok sprejel žogo blizu gola naše ekipe in premagal Pršo za izenačenje na 1:1.

2:1 Vinkovič (26.minuta)

Toda sredi 26.minute je Lebar s predložkom z leve strani lepo našel Vinkoviča na prvi vratnici, slednjo pa je s strelom na drugo vratnico spet porskrbel za vodstvo naših z 2:1.

3:1 Pihler (35.minuta)

10 minut pred iztekom polčasa je naša ekipa spet lažje zadihala in po domiselni podaji Patrika Horvata v globino Pihlerju prek slednjega povedla 3:1

4:1 Nino Kociper (37.minuta)

Strelski prvenec je v dresu članske ekipe sredi 37.minute dosegel mladi Nino Kociper. Po predložku z desne strani je kakih 16m od gola gostov zadel v polno in tekmo skorajda odločil.

4:2 Bokan Rok (40.minuta)

Da vodstvo naše ekipe ne bi bilo tako prepričljivo, je Rok Bokan v 40.minuti zadel še drugič na obračunu. Tokrat je Pršo premagal s prostega strela na oddaljenosti kakih 20m in postavil izid polčasa.

Nadaljevanje obračuna je bilo nekoliko mirnejše, tudi kar se zadetkov tiče. V 51.minuti je vratar Maučec ubranil poskus Vinkoviča z desne strani. 

5:2 Kalamar (53.minuta)

V 53.minuti pa je moral Maučec še petič po žogo v svojo mrežo. Na drugi zaporedni tekmi se je med strelce vpisal Aleš Kalamar, ki je z glavo izkoristil dober predložek Pihlerja s kota in  dokončno odločil tekmo.

Do konca obračuna velja omeniti še poskus Vinkoviča iz obrata po globinski podaji Patrika Horvata, ki pa je zletel mimo vrat. Do zadnjega žvižga sodnika Veseliča zadetki več niso padli, je pa zato naša ekipa vknjižila novo prvenstveno zmago, ki naj bo dobra motivacija za nadaljne obračune. Sledi namreč gostovanje v Turnišču, tekma pa bo v SOBOTO, 27.04.2019 ob 17.00. Že sedaj vabljeni k ogledu.

D.Č.

Foto: Patrik Kociper @Pomurec.com