OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK: Turnišče – Odranci

Na vrata trka krog št.22 v letošnji tretjeligaški sezoni in prvenstvo se počasi že preveša v zadnjo fazo. Naša ekipa bo tokrat gostovala in obračun bo vnovič v sobotnem terminu. Nasprotnik pa ekipa Turnišča.

S slednjimi je naša ekipa v tej sezoni 2x že odmerila moči in ima zaenkrat polovični izkupiček iz dveh prejšnjih dvobojev. Po zmagi v začetku jesenskega dela doma, je proti koncu polovice prvenstva v Turnišču remizirala ob dejstvu, da so varovanci trenerja Cifra imeli že skorajda dobljeno tekmo, tri točke pa so zapravili v samih izdihljajih tekme.

Zadnjo tekmo je naša ekipa proti Tromejniku dobila in zadovoljila predvsem z učinkovitostjo, čeprav sta dve napaki Tromejnik dvakrat vrnili v igro, kar pa ni imelo posledic. Tri točke so bile prejšnjo soboto zasluženo priigrane, vajo bo treba ponoviti tudi tokrat. Žal pa trener Cifer najverjetneje ne mogel računati na usluge napadalca Davida Vinkoviča, ki ima poškodovano roko, izven pogona je tudi mladi rezervni vratar Vito Kavaš, ki je poškodbo kolena staknil na obračunu kadetske lige proti Čardi. Stanje po njegovi poškodbi se še ugotavalja, upamo pa, da bo podobnih pripetij do konca prvenstva čim manj oz. bolje rečeno nič, saj prihajajo tekme, ki bodo vsekakor odločale prvenstvo.

Upamo, da bo ekipa vsaj ponovila storjeno s prejšnje sobote, če pa bo temu še nekaj dodala, bo toliko boljše. Lov na nove točke sledi jutri ob 17.00 v Turnišču, zato vabljeni, da se nam pridružite!

Pari 22.kroga – 26/27. in 28.04.19

Velika Polana 26.04.19 ob 18.30
Polana Radgona
Veržej 27.04.19 ob 17.00
Veržej Avto Rajh Ljutomer
Črenšovci 27.04.19 ob 17.00
Črenšovci Grad
Turnišče 27.04.19 ob 17.00
Turnišče Odranci
Tromejnik 28.04.19 ob 17.00
Tromejnik – Kuzma Hotiza