OBČINA ODRANCI

Preko Črenšovec v finale pokala MNZ Lendava, že v soboto sledi gostovanje v Veržeju

Še preden se nadaljuje tretjeligaško prvenstvo, ki vstopa v zadnjo, odločilno fazo, se spomnimo, kaj je naša ekipa opravila v polfinalu pokala MNZ Lendava.

Po zgolj dveh dneh odmora sta Črenšovci in Odranci vnovič prekrižala remi. In če je v nedeljo v ŠRC Odranci sledila delitev plena, je tokrat naša ekipa vendarle strla odpor sosedov. No, ne moremo reči, da so varovanci trenerja Cifra blesteli, ampak po gol na polčas je bil dovolj za napredovanje v veliki finale, kjer bo naša ekipa pričakala Nafto 1903 (zmagovalec polfinala proti Polani) in to v domačem športnem parku. Mrežo Raduhe je v Črenšovcih pred 80 gledalci že v 5.minuti s strelom z 20m načel Dejan Sreš. In če, se je zdelo, da bo tokrat igra vendarle nekako stekla, temu tudi tokrat ni bilo tako. Naša ekipa je sicer dominirala v posesti žoge, a sredi drugega dela so si domačini tudi po nekaj napakah naše obrambe priigrali nekaj priložnosti za izenačenje. Slednje so ostale neizkoriščene, je pa zato Vinkovič, ki je tokrat vstopil s klopi, sredi 80.minute še drugič premagal Raduho in zapečatil usodo polfinala. Finale torej Odranci – Nafta 1903 v ŠRC Odranci, termin bo določen naknadno, naša ekipa pa bo po nekaj sezonah spet sodelovala v pokalu Slovenije v prihodnji sezoni.

ČRENŠOVCI – ODRANCI 0:2 (0:1)

Strelca: Sreš (5), Vinkovič (80)

Postava Odranci:

Prša, Kalamar, Jerebic(C), Suhač, Meznarič, Kociper N., Vok, Horvat P., Čuk, Sreš, Lebar

Igrali so še:

Vinkovič, Pihler, Copot, Kociper D., Horvat B.

TRENER: Franc Cifer

  Veselje ob zadetku Sreša za 0:1 na pokalnem obračunu v Črenšovcih

Že to soboto pa gre zares v nadaljevanju tretjeligaškega prvenstva, v katerem je naša ekipa po domačem remiju proti Črenšovcem zapravila prvo mesto na lestvici. Toda svet  gre naprej in priložnosti je potrebno iskati na drugih tekmah. Priložnost za to bo v soboto v Veržeju, kjer motivacije naši ekipi ne bi smelo manjkati. Prav v Veržeju je naša ekipa ob zaključku jesenskega dela pričela pohod na vrh razpredelnice in odigrala morebiti najboljšo partijo jeseni. Takrat so za 0:3 zadeli Čuk, Pihler in Vinkovič, v jesenskem uvodu pa sta ekipi v Odrancih remizirali. Naša ekipa, če želi ostati v boju za vrh, tekmo mora preprosto dobiti. Za to pa bo potrebno pokazati tudi več angažiranosti, motivacije in tudi ekipnega duha. Upamo, da jim bo tokrat uspelo, Vas navijači, pa vabimo v čim večjem številu v sobotnem popoldnevu na veržejsko Čistino.

Pari 24.kroga – 11/12.05.19

Ljutomer 11.05.19 ob 17.00
Avto Rajh Ljutomer Radgona
Velika Polana 12.05.19 ob 17.00
Polana Grad
Veržej 11.05.19 ob 17.00
Veržej Odranci
Črenšovci 11.05.19 ob 15.00
Črenšovci Hotiza
Turnišče 12.05.19 ob 17.00
Turnišče Tromejnik – Kuzma