OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK: Odranci – Polana

To nedeljo se nam obeta še tretja epizoda dvobojev med Odranci in Polano v tej sezoni. V spomladanskem delu bo to že drugi medsebojni dvoboj obeh ekip, v katerem je v obeh dosedanjih obračunih slavila ekipa Polane in naši ekipi prizadejala edina dva poraza v tej sezoni. In čeprav bo obračun eden izmed derbijev kroga, bo tudi “eno oko” usmerjeno na sočasni obračun v Gradu, kjer bo gostoval Ljutomer. Oba dvoboja bosta dala odgovore, kdo se bo v zadnjih dveh krogih še naprej boril za prvaka, oz. kdo se bo iz tega boja poslovil že po tem krogu.

Oba nasprotnika sta v zadnjem krogu zabeležila tri točke. Polana je uspela preobrniti dogajanje proti Gradov in ekipo iz Goričkega spet potisniti s prestola, kar je dan prej izkoristila naša ekipa z zmago v Veržeju.

Jeseni je Polana v Odrancih slavila z 1:3, čeprav je naša ekipa povedla z golom Pihlerja že v začetku obračuna, je pa bilo nadaljevanje v domeni Polane. Na gostovanju nekaj tednov nazaj v V.Polani pa so naši fantje po golih Lotriča in Marcela Horvata že zaostajali z 2:0 in se vrnili po golu Vinkoviča iz 11m, a zaradi serije zapravljenih priložnosti spet ostali praznih rok.

Prav neizkoriščene priložnosti so zaenkrat “rak rana” zaradi katere se naša ekipa na večini tekem “muči”, ali celo ostane brez želenega rezultata. Proti Polani bo imel trener Cifer na razpolago popolnoma vse razpoložljive moči in skupaj z ekipo iskal tako želeno in predvsem pomembno zmago proti Polani. Upamo, da bo ekipi tokrat pred domačo publiko vendarle uspelo to, kar v tej sezoni proti temu nasprotniku zaenkrat še ni. Glede na obakratni povečan obisk omenjenega dvoboja v tej sezoni, Vam to nedeljo priporočamo prihod v ŠRC Odranci nekoliko prej, kot ponavadi.

# MI SMO ODRANCI

Pari 25.kroga – 18/19.05.19

Gornja Radgona 18.05.19 ob 17.30
Radgona Turnišče
Tromejnik 19.05.19 ob 17.30
Tromejnik – Kuzma Črenšovci
Hotiza 19.05.19 ob 17.30
Hotiza Veržej
Odranci 19.05.19 ob 17.30
Odranci Polana
Grad 19.05.19 ob 17.30
Grad Avto Rajh Ljutomer