OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK: Odranci – Grad (derbi za končno 1.mesto)

Ta konec tedna pa zares čisto zadnje dejanje te sezone. In naša ekipa, kot že ničkolikokrat spet v poziciji, ko lahko prvenstvo konča (ali pa tudi ne) na samem vrhu tretjeligaške razpredelnice. Temu je bilo tako tudi v dveh prejšnjih sezonah. Najprej v Murski Soboti proti Muri, lansko leto še doma proti Beltincem…. Obakrat se je izjalovilo, ni pa se tri sezone nazaj, ko je ekipa, ki jo je takrat vodil trener Marjan Rajbar, veselila naslova prvaka v Lipi, tudi takrat proti Beltincem.

Tokrat pa je ekipa, ki jo vodi trener Franc Cifer vnovič v poziciji, ko neposredno odloča o prvaku lige. Naloga bi bila morebiti “potencialno” lažja, če bi fantje prejšnjo nedeljo vse točke osvojili v Ljutomeru. Pa jih niso in sedaj je dejstvo, da fantje jutrišnji derbi na domačem stadionu preprosto morajo dobiti. Vložek je ogromen, tudi za ekipo Grada, s katero se je naša ekipa v zadnjem obdobju vseskozi izmenjevala na vrhu razpredelnice.

Pa pustimo statistiko, napovedovanja in ostala dejstva. Eno in edino je to, da bo preprosto “dober dan” odločal o prvaku lige. Franc Cifer na domači in Bogdan Črnko na gostujoči strani, oba prekaljena “trenerska mačka”, bosta na zelenico poslala najmočnejši zasedbi. No, v tej bo Cifer pogrešal Meznariča, ki je zaradi rdečega kartona proti Polani že zaključil s prvenstvom.

Naša ekipa tudi tokrat računa na nesebično pomoč svoje publike, ki je v danih trenutkih že dokazala, da zna stopiti skupaj in nesebično navijati za svojo ekipo. Našim fantom želimo predvsem zvrhano mero poguma, VAS DRAGI NAVIJAČI pa v čim večjem številu vabimo k navijanju jutri ob 17.30, ko se bo dokončno odločalo prvenstvo.

Pa naj si še enkrat velja priporočilo: glede na pričakovani povečan obisk derbija, Vam priporočamo prihod v ŠRC Odranci malce prej kot ponavadi in predvsem strpnost na parkirnih površinah in vhodih na stadion. Pa prijetno in športno navijanje vsem!

#MiSmoOdranci

#manuelaodrančarska

Pari zadnjega 27.kroga – 01/02.06.19

Gornja Radgona 02.06.19 ob 17.30
Radgona Črenšovci
Turnišče 01.06.19 ob 17.30
Turnišče Veržej
Tromejnik 02.06.19 ob 17.30
Tromejnik – Kuzma Polana
Hotiza 02.06.19 ob 17.30
Hotiza Avto Rajh Ljutomer
Odranci 01.06.19 ob 17.30
Odranci Grad