OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK: Veržej – Odranci

Ta konec tedna z novo sezono pričenja tudi vzhodna skupina tretjeligašev. Po vseh težavah pri sestavi lige, bo le ta štela 12 klubov, pomurski predstavniki bodo poleg naše ekipe še Ljutomer, Veržej in Radgona. Skratka pred nami je tekmovanje, katerega smo bili vajeni izpred nekaj sezon, neznank glede ekip pa je pred uvodnimi sodniškimi žvižgi kar nekaj. Večina ekip se med sabo ne pozna, zato je o kvaliteti in pričakovanjih zaenkrat prehitro razpredati.

Za našo ekipo je lepo število prijateljskih in pokalnih obračunov, ki so bili odigrani v tokratnih poletnih pripravah. Ob dejstvu, da tudi zaradi odsotnosti, ekipa skorajda nikoli ni bila popolna, lahko rezultate ocenimo kot vzpodbudne. Na nekaterih tekmah je ekipa pokazala pravi obraz in karakter, nekatere tekme pa preprosto vzela “na lahko”, kar je deloma bila posledica težkih treningov in priprav med tednom. Želja je, da ekipa dobre predstave prenese tudi v prvenstvo, kar ji v prvi vrsti želimo tudi mi.

Naš klub je pred sezono dodobra prevetril in predvsem pomladil svojo zasedbo. Trenerski dvojec Cifer-Gostan bo v novo sezono krenil s pisano zasedbo igralskega kadra. Ekipa bo v novi sezoni stavila na mladi kader, bodo pa tu nekateri novi obrazi, ki bodo “krmarili” ladjo v novi sezoni. Za uvod sledi gostovanje v Veržeju….

Ekipi se bo zoperstavila ekipa, ki jo bo v novi sezoni vodil trener Slobodan Djurić. Pričakovanja pred samim uvodom so mešana, želje ambiciozne. Več odgovorov bo vsekakor dalo dogajanje na igrišču na veržejski “Čistini”. Žoga bo s sredine krenila to soboto ob 17.00 uri.

Vabljeni k ogledu!!!

#MiSmoOdranci

Pari 1.kroga – 24/25.08.19

Videm 25.08.19 ob 10.30
Videm pri Ptuju Šampion
Zreče 24.08.19 ob 17.00
Zreče Avto Rajh Ljutomer
Šmartno ob paki 25.08.19 ob 17.00
Šmartno 1928 Podvinci
Prevalje 24.08.19 ob 17.00
Korotan Prevalje Dravinja
Veržej 24.08.19 ob 17.00
Veržej Odranci
Slovenska Bistrica 24.08.19 ob 17.00
Kety Emmi Bistrica Radgona