OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK: Odranci – Dravinja

Nov teden in po dveh tekmah v gosteh spet čas za prvenstveni obračun na domačih tleh. Naša ekipa je na dveh zaporednih gostovanjih v Radgoni in Celju opravila zastavljeno in ima po 4 odigranih tekmah na svojem kontu 9 točk. Manjkajo zgolj začetne tri iz Veržeja, ampak hočemo, nočemo, ta zadeva je za pozabo. Nasprotnik v 5.igralnem krogu bo našem stadionu vsekakor zanimiv. Nogometaši Dravinje namreč zasedajo trenutno 3.mesto in imajo 2 točki manj od naše ekipe.

In če je bila zmaga za pričakovati na gostovanju v Radgoni, zadnjo soboto proti Šampionu ni bilo tako lahko. Fantje so tekmo v svojo korist odločili v izdihljajih obračuna, pa čeprav so bili večino tekme gospodarji na igrišču z umetno travo. Tri točke so pod streho, a bodo na svoji veljavi dodatno dobile v primeru uspeha proti Dravinji. Trener Cifer bo tokrat lahko razpolagal z vsemi močmi. Ekipi se je v Celju uradno priključil tudi zadnji novinec Ciglarič, na igrišču po poškodbi spet pričakujemo kapetana Kalamarja.

Torej nov krog, nov izziv. Vrste Dravinji so naši ekipi precej nepoznane in spet bo potrebno v tekmo “na polno” in brez oklevanja. Že velikokrat se je namreč pokazalo, da je pravilen pristop večji del uspeha. Obračun z Dravinjo tokrat na predlog gostov izjemoma v nedeljo, 22.09.2019 ob 16.00 v ŠRC Odranci. Z ozirom na večino trgatev v sobotnem terminu, je vabilo na nedeljski obračun vsekakor na mestu. VABLJENI !!!

#MiSmoOdranci