OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK: Videm – Odranci

To nedeljo našo ekipo čaka gostovanje pri nasprotniku, s katerim v preteklosti niti ena od ekip našega kluba še ni odmerila moči. Ekipa Vidma pri Ptuju je neposredni zasledovalec naše ekipe na lestvici in v nedeljskem dopoldnevu je na gostovanju v osrčju ptujske ravnice pričakovati zanimiv obračun in lov na nove točke.

Naša ekipa bo v prvi vrsti poskušala popraviti vtis z zadnjega obračuna proti Ljutomeru. Poraz z 0:1 ni bil po željah, ampak niti ekipi, niti posameznikom v zadnjem obračunu ni šlo od nog praktično nič. Napak je bilo enostavno preveč, da bi se Ciferjevi varovanci okitili z novimi tremi točkami. Po remiju v Podvincih je tako prišel drugi prvestveni poraz, drugi proti Prleškemu tretjeligašu.

Tokratni obračun v Vidmu pri Ptuju, ki se je dobro držal tudi večino prvenstva zadnje sezone v 3.SNL-sever bo imel tako še dodatno prispodobo, saj lahko takšen ali drugačen rezultat obračuna precej premeša razmerje na razpredelnici, na kateri je trenutno kar 6 ekip v 5 točkah in 5 ekip v treh točkah razlike. Dodatni čar obračunu bo predstavljal nedeljski dopoldanski termin, katerega je naša ekipa vajena zgolj iz obračunov v Rakičanu, v zadnjih letih.

Toda cilj so nove tri točke… predvsem za lastno samozavest, tudi za svoje gledalce in mesta na lestvici nasploh. Tudi to pot Cifer in Gostan nimata težav s kartoni v svojem kadru. Še naprej je poškodovan Meznarič, rahlo bolan je Sreš. Če bo ekipa nekoliko popravila na taktični disciplini in še nekaj dodala lastni motivaciji in odnosu do igre, se lahko v nedeljskem dopoldnevu nadejamo uspeha v Vidmu pri Ptuju. Tri točke bi prišle tokrat še kako prav.

Žoga bo s sredine krenila ob 10.30. Avtobusnega prevoza tokrat ne bo, smo pa Odrančarji že v Podvincih dokazali, da se radi odpravimo na tekme svoje ekipe v vsak kraj in ob vsakem času. Naj bo tudi tokrat temu tako.

#MiSmoOdranci

Pari 8.kroga – 12/13.10.19

Celje 12.10.19 ob 16.00
Šampion Podvinci
Ljutomer 12.10.19 ob 15.30
Avto Rajh Ljutomer Dravinja
Videm 13.10.19 ob 10.30
Videm pri Ptuju Odranci
Zreče 12.10.19 ob 15.30
Zreče Radgona
Šmartno ob paki 13.10.19 ob 15.30
Šmartno 1928 Kety Emmi Bistrica
Prevalje 12.10.19 ob 18.00
Korotan Prevalje Veržej