OBČINA ODRANCI

NAPOVEDNIK: Odranci – Zreče

Varovanci trenerja Franca Cifra se bodo to soboto predzadnjič to jesen predstavili domači publiki. V prvi vrsti bo obračun proti Zrečam predvsem v znamenju dejstva, da je dosežek iz Vidma potrebno ponoviti. Pred ekipo sta dva pomembna obračuna pred zaključkom jeseni. Po tokratnem domačem obračunu ekipo prihodnjo nedeljo čaka še vroče gostovanje pri prvouvrščeni ekipi Šmartnega. A najprej so tu Zreče.

Zrečani so trenutno najtesnejši zasledovalci naše ekipe, z realnimi možnostmi za osvojitev vrha razpredelnice. Zato pričakujemo zanimiv obračun v sobotnem popoldnevu. Bo pa obračun zanimiv tudi zaradi druge reči. In sicer na zelenici se bo odvil poleg ekip, tudi bratski obračun, ki sliši na priimek Vinkovič. Našemu napadalcu bo v zreških vrstah nasproti namreč stal njegov brat, Matej Vinkovič.

Obe ekipi sta v zadnjem krogu zabeležili po novi zmagi. Zrečani so odpravili Radgono s po golom na polčas, naša ekipa je obračala rezultat v Vidmu in se naposled veselila treh točk. Naša ekipa bi bila še kako vesela novih točk pred domačimi navijači, predvsem zaradi dejstva, da popravi vtis z zadnjega domačega obračuna proti Ljutomeru in potrdi storjeno v Vidmu. Trenerski dvojec Cifer in Gostan bosta z ekipo naredila vse, da tri točke ostanejo doma.

Zato Vas dragi navijači spet vabimo v našo družbo, vnovič v sobotnem terminu, to pot ob 15.00 uri in skupaj držimo pesti za našo ekipo!!!

#MiSmoOdranci