OBČINA ODRANCI

Članska ekipa pričela priprave na nadaljevanje tretjeligaške sezone

Z dnem 03.02.2020 je uradno konec zimskega počitka tudi za našo člansko ekipo, ki zadnji uradni obračun v tej sezoni 3.SNL-vzhod odigrala v začetku meseca novembra 2019. Ekipa se je vnovič zbrala v začetku meseca februarja na uvodnem treningu pred nadaljevanjem sezone, ki se nadaljuje 14./15.03.2020 s tekmami 12.kroga. Ekipa bo priprave v celoti opravila v domačem okolju, kjer jo poleg napornih in številnih treningov čaka še najmanj 5 prijateljskih tekem. Ekipa trenutno aktivno trenira na domačem pomožnem igrišču v kombinaciji s treningi moči v šolski telovadnici.

Trenersko palico bosta še naprej vihtela Franc Cifer in pomočnik Roman Gostan…

Do nobenega presenečanja ni prišlo na trenerskem mestu. Vodstvo kluba je bilo z delom glavnega trenerja po polovici prvenstva zadovoljno, cilj je bil dosežen, zato bo Franc Cifer še naprej glavni trener članske ekipe, na mestu pomočnika trenerja tudi v nadaljevanju prvenstva ostaja Roman Gostan.

Prihaja visokorasli Saša Celec, vračata se brata Horvat, Denis Kociper in Nikola Tompa…

Vodstvo kluba je med zimskim odmorom opravilo vse potrebne razgovore z obstoječim igralskim kadrom, kakor tudi potencialnimi okrepitvami. V naš klub se po polletni posoji pri mladinski ekipi ND Beltinci vračajo Denis Kociper in brata Horvat, Denis in Kristjan. Vsi bodo vključeni v proces priprav članske ekipe. Po poškodbi se bo ekipi spet priključil Nikola Tompa, a ga najprej čaka operativni poseg, kjer mu bodo odstranili osteosintetski material iz poškodovane ključnice, je pa Nikola že priključen ekipi na pripravah, kjer poleg lastne priprave skrbi tudi za pripravo soigralcev, ki so na delu v popoldanskem času treningov. Ekipa se bo dodatno pojačala na položaju štoperja, saj kot okrepitev v naš klub prihaja visokorasli branilec Saša Celec, katerega javnost najbolj pozna in NŠ Mure, nazadnje pa je igral v dresu Grada. Skupno je v 3.SNL do sedaj odigral 79 tekem in dosegel štiri zadetke. Kar se tiče okrepitev, se bo verjetno pri zgoraj omenjenih igralcih kadrovanje v zimskem prestopnem roku tudi zaključilo.

   

V smeri odhodov tri imena…

Bodo pa trije igralci na lastno željo zapustili naše vrste. Mladi Nino Kociper se je odločil, da zaigra v pomurski ligi pri ekipi Polane, v prvenstvo Pomurske lige se nazaj k ekipi Črenšovec vrača Florjan Törnar, kot zadnji pa naš klub zapušča dosedanji kapetan Aleš Kalamar, ki mu je želja preizkusiti se v drugoligaškem tekmovanju. Aleš se seli k sosedom, k ekipi ND Beltinci.

Ta konec tedna začetek prijateljskih tekem….

Tekom priprav ekipo čaka 5 prijateljskih tekem, pri čemer bo klub kar se da čimbolj poskušal izkoristiti dane vremenske razmere in čim več tekem poskušal odigrati na igriščih z naravno podlago. Ekipa se bo najprej pomerila z ekipo Polane, nato sledi obračun s prvoligašem NŠ Muro. Nasprotniki v zadnjih treh obračunih bosta člana PNL Turnišče in Gančani, generalka sledi na ptujskem koncu pri ekipi Markovcev, katere trener je nekdanji član našega kluba Jure Arsić. Lokacije in termini prijateljskih tekem se bodo prilagajali vremenskim razmeram in Vas bomo o njih sproti obveščali. Seveda pa bomo prijateljske obračune v živo spremljali na našem FB portalu.

Za povečavo klikni na FOTO