OBČINA ODRANCI

Še drugič v dobrem mesecu dni z ekipo Polane

Po enem tednu je vnovič čas za nadaljevanje tekem v Pomurski ligi, kjer bo na sporedu 3.igralni krog, naša ekipa pa bo drugič v sezoni gostovala. Tokrat se ekipa vnovič odpravlja v Veliko Polano, kjer se bo z domačini pomerila še drugič v zadnjem obdobju. Prvič sta se ekipi pomerili v polfinalu pokala MNZ Lendava za prejšnjo sezono, kjer so bili po strelih z bele točke uspešnejši naši fantje, gledalci pa so spremljali napeto in borbeno predstavo obeh ekip. Da je teren v PC Poljana za našo ekipo v zadnjem mesecu na nek način “domač”, je treba dodati dejstvo, da je v Veliki Polani ekipa odigrala tudi pokalni finale proti Nafti 1903.

Je pa naša ekipa med tednom odigrala tudi 2.kroga pokala MNZ Lendava za novo sezono. Na gostovanju v Dobrovniku so se fantje dobesedno “znesli” na domačo ekipo, ki tekmuje v MNL Lendava. Mrežo domačinov so napolnili s kar 13 zadetki, ob dejstvu, da je ekipa ob polčasu že vodila z 0:8. Trener Cifer je minutažo namenil tudi tistim, ki so do sedaj igrali manj, kar je kronal Timi Markoja z dvema zadetkoma, sploh prvič odkar nastopa za člansko zasedbo. Ekipa sedaj čaka nasprotnika v 3.krogu pokala.

To nedeljo pa torej sledi popolnoma nova in prepričani smo, bistveno drugačna tekma proti ekipi Polane. Slednja je v zadnjem krogu izgubila v Črenšovcih, naša ekipa ostaja pri dveh zmagah, odločena serijo podaljšati tudi v 3.krog. Trener Cifer bo lahko računal na bolj popolno zasedbo, v kateri je vnovič pričakovati Marcela Horvata. Ekipa se je malce spočila po napornem ritmu prejšnjega tedna in na gostovanje odhaja po zmago.

Ogled obračuna bo tudi tokrat možen v skladu z navodili in priporočili NIJZ, žoga bo s sredine krenila ob 16.30, sodniško piščalko pa bo vihtel Miran Bukovec.

Pari 3.kroga PNL 20/21:

Sobota, 12.09.2020 ob 16.30

AVTO RAJH LJUTOMER – RAKIČAN (ob 16.00)

ČARDA MARTJANCI – HOTIZA

RADENSKA SLATINA – VERŽEJ

KEMA PUCONCI – TROMEJNIK

Nedelja, 13.09.2020 ob 16.30

TURNIŠČE – ČRENŠOVCI

GRAD – MLINOPEK KRIŽEVCI

GORIČANKA – SERDICA

ALUVAR GANČANI – OLIMPIJA DOLGA VAS

POLANA – ODRANCI