OBČINA ODRANCI

Drugo zaporedno gostovanje, tokrat v Črenšovcih

Našo člansko ekipo v tej sezoni čaka drugo zaporedno gostovanje in tretje v dosedanjem poteku PNL nasploh. Ekipa bo gostovala pri sosedih Črenšovcih, kjer bo poskušala nadaljevati s serijo zbiranja točk. V dosedanjem poteku sezone ekipe še ni oddala točke in cilj pred gostovanjem pri sosedih ostaja prav tak.

Za ekipo je sicer zmaga nad ekipo Polane, ki je bila prigarana s po golom na polčas. Ekipa sicer v igri ni ravno blestela, omenimo lahko, da bi se dalo storiti še več. Se je pa z ekipo Črenšovcev naša ekipa v tem obdobju že srečala in sicer na prijateljskem obračunu sredi meseca julija. Takrat je kot nasprotnik ob prekinjenem turnirju za pokal občine Odranci na pomoč priskočila prav ekipa Črenšovcev. Takrat zmaga za našo ekipo na gostovanju z 2:3. Za rezultatski preobrat in pripravljalno zmago so takrat v polno merili Ciglarič, Hartman in Marcel Horvat.

To pot se bosta ekipi pomerili za prvenstvene točke in dodatnega sosedskega naboja definitivno ne bo manjkalo. Tekmo bosta izpustila rahlo poškodovani Tompa in Denis Horvat, ki prestaja kazen rdečega karton z mladinske tekme proti Dolgi vasi. Ostali bodo načeloma vsi na voljo trenerju Cifru in njegovemu pomočniku Gostanu.

Žoga bo s sredine krenila to soboto, 19.09.2020 ob 16.00, ogled tekme bo možen seveda ob priporočilih in navodilih NIJZ.

Pari 4.kroga PNL:
Sobota, 19.09.2020 ob 16.00

ČRENŠOVCI – ODRANCI

VERŽEJ – KEMA PUCONCI

Nedelja, 20.09.2020 ob 16.00

RAKIČAN – GORIČANKA (ob 10.30)

OLIMPIJA DOLGA VAS – POLANA

TROMEJNIK – ALUVAR GANČANI

SERDICA – RADENSKA SLATINA

MLINOPEK KRIŽEVCI – AVTO RAJH LJUTOMER

HOTIZA – GRAD

TURNIŠČE – ČARDA Martjanci