OBČINA ODRANCI

Z golom Ciglariča čez Črenšovce!

Zadnjo soboto je 170 gledalcev pospremilo sosedski obračun 4.kroga Pomurske nogometne lige med Črenšovci in Odranci. So pa gledalci videli en zadetek, eno zapravljeno enajstmetrovko in še nekaj zanimivih situacij predvsem pred domačim golom. Naša ekipa je naposled vknjižila minimalno zmago, ki bi lahko vnovič bila tudi višja. 

Po začetnem “otipavanju” so gledalci na prvo resnejšo priložnost čakali do 20.minute, ko je po predložku Žerdina z desne strani Patrik Horvat z glavo žogo poslal v vratarja Vöroša.

0:1 Ciglarič (27.minuta)

Prvi in kot se je pozneje izkazalo, edini zadetek, je padel sredi 27.minute. Domači vratar Vöroš si je privoščil hudo napako pri izbijanju žoge. Slednjo je dobesedno podaril prostemu Ciglariču, ki je kakih 30m od gola sam krenil proti domačemu golu. Sprožil je plasirani strel in zatresel domačo mrežo za vodstvo naše ekipe z 0:1.

Do izteka prvega dela se na zelenici ni dogajalo nič posebnega, razen igre med obema kazenskima prostoroma brez resnejših priložnosti.

V 48.minuti je bil Patrik Horvat s prekrškom zaustavljen v domačem kazenskem prostoru. Dišalo je po enajstmetrovki, a sodnik Čontala ni piskal. V 55.minuti je Patrik Horvat, ki se je v nadaljevanju razživel na desni strani terena, spet pobegnil domači obrambi in s predložkom našel prostega Ciglariča, ki pa osamljen pred domačim golom podaje ni izkoristil in streljal čez gol. V 58.minuti so resneje zapretili tudi domačini. Po predložku Viraga z desne strani je Tkalec z glavo meril v Farkaša, ki je zaradi poškodbe Bojana Ciguta s tekme proti Polani slednjega tokrat zamenjal med vratnicama. 

Zapravljena enajstmetrovka- Törnar Florjan (70.minuta)

V 70.minuti je Kavaš prodrl proti golu Farkaša, kjer ga je slednji zaustavil s prekrškom. Čontala je nemudoma signaliziral strel z bele točke. Izvajalec je bil Törnar, a je žogo močno poslal čez gol naše ekipe in ostalo je pri minimalnem vodstvu.

V 86.minuti je rezervist Denis Kociper odlično prenesel igro z desne v prostor Ciglariču, ki se je spet znašel sam pred domačim golom, a je Vöroš strel ubranil. V 90 minuti je po prostem strelu in podaji Žerdina meril še Denis Kociper, Vöroš je bil vnovič na mestu. Tik pred koncem tekme se je v dvomljivi situaciji za strel z bele točke spet znašel Kociper Denis, toda namesto morebitne enajstmetrovke je sledil končni žvižg sodnika Čontale za končnih ČRENŠOVCI – ODRANCI 0:1. Našo ekipo sedaj čaka druga tekma pred domačimi gledalci v tej sezoni PNL, nasprotnik pa Olimpija Dolga vas.

D.Č.